fozu Napisano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam Rok temu zlozylem kolo na maszynowym Novatecu. Od jakichs 200km zaczely sie dziwne ciche piski przy wolnych obrotach, wlasciwie to slyszalne tylko w pomieszczeniu. Nie zainteresowalbym sie tym gdyby nie dziwne bujanie na tylnym kole(nie zawsze odczuwalne). Co bardziej mozliwe luzy na piascie (nie regulowalem jej po zlozeniu) czy cos w wolnobiegu (Sram 5 z 2003, rok temu rozkrecany i czyszczony) ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu Napisano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 WitamRok temu zlozylem kolo na maszynowym Novatecu. Od jakichs 200km zaczely sie dziwne ciche piski przy wolnych obrotach, wlasciwie to slyszalne tylko w pomieszczeniu. Nie zainteresowalbym sie tym gdyby nie dziwne bujanie na tylnym kole(nie zawsze odczuwalne). Co bardziej mozliwe luzy na piascie (nie regulowalem jej po zlozeniu) czy cos w wolnobiegu (Sram 5 z 2003, rok temu rozkrecany i czyszczony) ? Pozdrawiam Mam obecnie to samo, byłem w serwisie gość powiedzial ze to absolutnie nic groźnego i że już się z czymś takim spotkał Muszę tylko zostawić bika żeby mi rozkręcił tą piastę i to naprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fozu Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Naprawil czyli dociagnal piaste? Co masz w tym kole? (jakie czesci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.