Skocz do zawartości

[okulary] Uvex Racer - jak zmienic szkla?:)

silvanna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

No wlasnie - jak w temacie... Mam z tym problem, kupilem i nie wiem jak wymienic. a nie chce ich sciagac "na chama" zeby czegos nie zlamac...

Ktos pomoze?:)

pozdr,

s.

Napisano

Witam...bedzie fotosowo ^_^ Moj patent jest taki. Uzywam kciuka by wsadzic paznokiec do miejsca zaznaczonego na pierwszym fotosie.

94529683ya7.th.jpg

Robi sie dzwignia..i 1ka wychodzi ze swojego miejsca..potem wyciagamy az wypadna 2ki.

45402008ct4.th.jpg

Noska nie tlumacze..bo to izi. Jak wlozyc? Na odwrot :D Wpierw 2ki..potem 1ka (nie potrzeba juz paznokcia :P )

Pozdro i nie zginaj za mocno noska..bo ci peknie (sie wie :P )

Napisano

Dzieki za tutorial ze zdjeciami. Mimo wszystko jakos nie moge sie z tym uporac :/ Sprobuje troche mocniej mam nadzieje ze nie peknie... Eh, w starych Arcticach znacznie sprawniej sie wymienialo szkielka :mellow:

pzdr,

s.

Napisano

W miejscu z paznokciem...jest w szybie otworek. W ramce jest wypustka. Wlasnie dlatego nie wychodzi tak lekko jak bys chcial. Troche zdecydowanego ruchu i pojdzie <_<

• Mod Team
Napisano

Nie masz się co martwić w okularach zastoswano taki materiał, żeby był odpowiednio giętki i przy takich operacjach jak wyjmowanie szkieł nic się z nim nie stało. Chociaż wiem z własnego doświadczenia, że jak pierwszy raz miałem przeprowadzić tę operację to też się głowiłem i podchodziłem z niemal chirurgiczną precyzją. Teraz to wyginam na wszystkie strony.

Napisano

rymo pelen respect za ten tutorial :P

p.s. ludzie nie przesadzajcie zeby tworzyc tego typu tematy na forum, wystarczy troche popróbowac !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...