Maki Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 No i nadszedł czas by wymienić hamulce. Jakie polecacie do 160zł. Korcą mnie XT lecz Avid`y SD7 też fajne. Nie wiem co wybrać. Może co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Bierz SD7 to ideał, a poza tym nieco oszczędzisz kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Avid SD7 nie ma się co zastanawiać... Na dodatek to tylko 110zł więc masz 50zł do przodu np. na klamki FR-5 albo na dwie pizze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 sd7 plus alu śruby i trzpienie z nakrętkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Oczywiście SD-7 chyba że wolisz napis XT ;] http://www.allegro.pl/item204946390_komple...lasie_wawa.html P.S I zostanie Ci jeszcze troche kasy na inne duperele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 KULA ! Przy wyborze xt sd 7 kupując xt nie kupujesz napisu xt tylko większą wagę ! A tak serio to głos na sd 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek_z11 Napisano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Bierz SD7 najlepsze V-ki jakie miałem kiedykolwiek. Jedyna wada to że śruby czasem zapiekają, ja tak miałem- musiałem je ścinać :-/ , ale jak przykręcisz na jakimś smarze to nie powinno być problemów. Klocki Rim Wrangler są rewelacyjne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.