Skocz do zawartości

[film]downhill

bert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ot wycinek z The Collective ROAM. Nawet bardzo fajny wycinek ^_^

bardzo bardzo :D

jak mozna się zmieścic na takiej kladce :/ ciekawe jakie predkosci rozwijal ten koles na zakrętach :P

a 1:40-1:50 prawie jak bobsleje (nie wiem ajk sie to pisze :P )

Napisano

genialne... filmik profesjonalnie zmontowany, no i ta trasa... :) kurde... czemu ja mieszkam na nizinach?? :/

przejechał bym sobie tę traskę... nawet na moim szmelcu i pewnie z dużo mniejszą prędkością niż tamci ale przecież liczy się fun

Napisano

Szok... Te niektore skoki wydaja sie wrecz niemozliwe do przezycia a oni tak miekka czasem laduja.. Wielki respekt przede wszystkim za odwage - jakbym stanal na jednym z tych zboczy z ktorych oni skacza to balbym sie spojrzec w dol a co dopiero na rowerze sie do tego przymierzyc.... :unsure:

• 2 tygodnie później...
Napisano

film supeeeer!

z takich produkcji nasi rodzimi specjalisci od "wheelie" i podkladow disco polo powinni brac przyklad.

• 2 tygodnie później...
Napisano
ahhh gdybym tylko miał takie..umiejętności..sprzęt :D

chłopaki z Usa/Kanady to sobie mogą jeździć... sprzęt 2 razy tańszy i bardziej dostępny, odje****** parki mają etc. a u nas? B)

Napisano

To obejrzyj sobie produkcje europejskie np. Clorophille (świetny film) i Evermore (co prawda nie mogę nigdzie dostać to trailer zapowiada bardzo fajny film). W Polsce mamy Wierchomle i całą masę ciekawych miejsc do jazdy w górach.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...