Skocz do zawartości

[nowinki] informacje, newsy i plotki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobrze to wygląda! Solo Air do jakiegoś lekkiego sprzętu do FR jak znalazł. A Mission Control jest świetny, bardzo czuły i ma pełno pokręteł i guzików - świetna zabawa na długie zimowe wieczory!

Napisano

Freeride'owcy wolą jeździć niż kręcić pokrętłami, dlatego mimo wszystko Marzocchi tamtą półkę zgarnia aż miło :) Prędzej jacyś fani Enduro o dużych skokach i przerzutki z przodu :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Hmm, standardowa specializedowa zrzynka z gravity droppera czy crankbros joplin (wcześniej to sią jakoś inaczej nazywało). Pewnie Spesh niedługo stwierdzi że to ich patent i pozwie wszystkich którzy to robią do sądu.

Napisano

Taka sztyca to fajny patent w góry, trach i tyłek w dół.Ja jestem ze swojego Mavericka zadowolony, kol. Damian24 zamówił sobie takiego orginalnego Speca i wsadził do ... Gianta :(

Napisano

Rulez a wiesz może gdzie można dostać coś takiego w dobrej cenie i żeby pasowało do mojej ramy (aktualnie sztyca 30,9) ? No i wiem że są dwa modele, jedna z manetką druga bez, ale sporo tańsza i chyba ta by mnie interesowała.

• Mod Team
Napisano

Rulez a wiesz może gdzie można dostać coś takiego w dobrej cenie i żeby pasowało do mojej ramy (aktualnie sztyca 30,9) ? No i wiem że są dwa modele, jedna z manetką druga bez, ale sporo tańsza i chyba ta by mnie interesowała.

Klaniam,

Proponuje machnac reka na specowy wypusk i kupic Cobre.

http://superstar.tibolts.co.uk/product_info.php?cPath=37&products_id=152

Aktualnie najtansza regulowana sztyca na rynku, ma bardzo dobra prase w UK, daje rade o wiele dluzej w testach dlugodystansowych niz Joplin i Speedball bo ma skosne lozyska kontaktowe. Z tego co wiem pobija ja tylko Gravity Dropper. No ale to nie ten rozmiar.

Poszukaj w brytyjskich sklepach internetowych...

Szacunek...

I.

Napisano

Czy ja tam widzę jarzemko? :(

Bo wątpię, żeby chodziło o zmianę wysokości.

Specialized Command Post, 3 position, 100mm Adjustable height, Remote Operated, Single bolt head

Napisano

Taka sztyca to fajny patent w góry, trach i tyłek w dół.Ja jestem ze swojego Mavericka zadowolony, kol. Damian24 zamówił sobie takiego orginalnego Speca i wsadził do ... Gianta :(

Rulez widzę, że ciągle cię dziwi wsadzanie do Gianta części Specowskich :), ja osobiście jestem zadowolony 10cm to tyle ile trzeba na zmianę wysokości na zjazdach bo w Joplinie czegoś mi brakowało, a sztyca różni się od Gravity Droppera i Joplina tym, żę Dropper jest na sprężynę a Joplin ma jeszcze w sobie olej a tutaj jest sama komora powietrzna

Napisano

Kross zaprezentował nowego hardtaila 8,5kg

link

Brzydal <_< Na takim osprzęcie to nawet mój Zaskar ważył poniżej 9 kg. Sama rama finezją też nie powala (a wręcz przeciwnie), ot kolejne dzieło małych, żółtych rączek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...