Skocz do zawartości

[nowinki] informacje, newsy i plotki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fifi, czemu brzydki?! Okropny! :) A inne ramy z serii A nie są wiele lepsze.

A najlepsze są te recenzje, że Kross poprawił image ram itp.. Sponsorowane. Porażka.

I ten garb na górnej rurze, no cóż, jednak nie udało się skopiować Santy Nomada :huh:

Popularność wróżę modelowi Crime, ale będzie chyba tylko w rozmiarze 18" :whistling:

Napisano

Niektórzy zawodnicy z Kross Racing Team już od jakiegoś czasu jeżdżą na carbonowych ramach... http://picasaweb.google.pl/PlannjaTeam/Puc...132375485013586 Nawet dolny widelec jest przemodelowany. Chodzi pewnie o ten garb. Faktycznie, średnio to wygląda...

Albo się mylę, albo rama A10 nie ma mocowania pod koszyki od bidonów. Na innych ramach (A2-A8) wyraźnie je widać a na tej najnowszej nie.

Napisano

Po wgłębnym zastanowieniu uważam że gdyby napis Kross na ramie A10 byłby ładniejszy to nawet znośny by był ^_^ wydaje mi się niemożliwe żeby rama nie miała mocowań pod bidony :rolleyes:

Napisano
to jak zawsze kwestia upodoban
Tu jakaś plamka koloru, tu inna, pasek, paseczek, znaczek, naciapane, ja to bym nazwał abstrakcjonizmem :) to ja wolę moją starą ramcię, 2 kolory bez kombinowania, ale masz rację, kwestia gustu :)
Gdzie ty tam jakiś garb widzisz? :)
Chodzi pewnie o ten garb. Faktycznie, średnio to wygląda...
Dokładnie o ten :)

Również nie wierzę, żeby nie było koszyków na bidony. Niemożliwe. Cóż, typowa dla Krossa ambitna obróbka komputerowa zdjęć, nie pierwszy raz zdaje się :)

Napisano

ja nie mam mieszanych uczuć

scheisse, scheisse, po trzykroć scheisse

9 to już dużo i nie obraziłbym się jakby wszystko bylo robione w opcji 8!

10 to juz nieporozumienie, wiecej namacham się tą manetką niż napedałuje korbami...

Napisano
ja nie mam mieszanych uczuć

scheisse, scheisse, po trzykroć scheisse

9 to już dużo i nie obraziłbym się jakby wszystko bylo robione w opcji 8!

10 to juz nieporozumienie, wiecej namacham się tą manetką niż napedałuje korbami...

rozumiem przy 3x10 ale oni wprowadzaja 2x10 to te 10 z tylu moze byc jak najbardziej uzyteczne

Napisano

hm... no rzeczywiscie 2x10 ma jakiś sens

tylko ze wystepuje ten problem mniejszej wytrzymałości sprzetu.

byleby tylko nie była to furtka do wprowadzenia jedynego słusznego standardu 10 w modelach powyzej alivio tak jak kiedys zrobili z 9

Napisano
Morgaw już wkrótce zaczyna sprzedaż siodełek karbonowych. Na EUROBIKE'u widziałem prototyp, biją na głowę wagą inne tego typu konstrukcje (nie pamiętam dokładnej wagi, ale ze 30% lżej niż najlżejsze modele San Marco czy Selle Italia), więc zapowiada się ciekawie dla zainteresowanych wylajtowaniem swoich rowerków ile się da :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...