Turbonegro Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 witam mam zamiar kupić przerzutkę tylną Shimano Deore XT i nie wiem jakie to jest sztywne bo wiem że Deore bije o ramę czy moglibyście mi napisać co sądzicie o tej przerzutce Deore XT i wypowiedzieć się o sztywności będę bardzo wam wdzięczny pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 nie wiem czy jest znaczna różnica między zwykłym Deore a XT, ale ogólnie wszystkie Shimano biją po ramie, włącznie z XTR, niestety taki już mają sposób mocowania do ramy. Jeśli chcesz przerzutkę która mocno napina łańcuch, i sama nie bije o ramę polecam Srama 7.0, teraz jest tanio do kupienia na allegro. W grupie Shimano Shadow, która będzie do kupna w przyszłym roku problem ma być wyeliminowany. Polecam ten filmik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.