Pitusg Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Mam możliwość kupienia roweru wymienionego w temacie za 4079,15zł (tutaj: http://rowery-happy.pl/product_info.php?cP...7d0fd15a826471c ). Mnie ta cena wydaje się atrakcyjna, tylko dziwi mnie fakt, że obniżka jest już w czerwcu. Co Wy o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Jak dla mnie bardzo fajny rowerek. Cena jest ok... w srodku sezonu tez sa wyprzedaze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Trochę dziwny opis -piasty : " DT SWISS CERIT CENTERLOCK" - a tarcz nie widać .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 moze ma piasty pod tarcze a obrecze pod v-ki ? to madre. piekny rower. ja wole tarcze....ale zawsze mozna podrasowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Co w tym dziwnego? Producent pomyślał i przygotował bika do tarcz a to czy je założysz czy nie to twoja sprawa. Imho wszyscy producenci powinni robić taką "furtkę" w przyszłą rozbudowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Dziwne, że Merida taka hojna (pomysł nie nowy - patrz Rockrider 5 XC) - ale oczywiście trzeba im to na duży plus zaliczyć :razz: W dodatku piasty na niezłym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlisek Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Planuje kupic ten rower. Mam okazje dostac go za okolo 2700 zl. Co sadzicie o nim? Uwazam ze jest to dobrze przemyslany sprzet. Dobra rama i amor jako podstawa, i reszta sprzetu tez na dosc wysokim poziomie. Wydaje mi sie ze nie ma w chwili obecnej lepszej ofery. Podaje link do przykladowej aukcji http://www.allegro.pl/item401755406_merida...e_przegap_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Wygląda elegancko, osprzęt też niezły, wszystko na x7, lżejszy amortyzator, a i sama rama ok 1800 gram pewnie. Waga napisana w aukcji może być nawet zbliżona do prawdziwej. Jak dla mnie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/product_...products_id=822 Widziałem go ostatnio na allegro po ~~2900, ale cholera teraz szukam nawet w zakończonych i go nie ma...w każdym razie aukcje wystawiał ten sam sklep co z linka. Możesz poczekać aż znów wystawią lub utargować do ~~2999. Różnica to w sumie tylko tarczówki, no i więcej części na x-9 Czytałem negatywne opinie na light bike o nowym r7, podobno tłucze się i tłumiki(które są nowością) rozlatują sie po kilku zjazdach. Ex-shop za dopłatą może wymienić torę na coś lepszego, ale to znowu koszty większe. Ogólnie, fajna ta Merida, szkoda tylko że nie na tarczach. Za to świetne koła, rama i amortyzator(o ile się nie zepsuje). Jeżeli lubisz "fałki" to nie ma się co zastanawiać Poza tym, piasty mają centerlock, więc w przyszłości nie jesteś zmuszony zmieniać kół. Okazja ! Bierz Pozdrawiam P.S.Tu masz zdjęcia real: http://www.allegro.pl/item377104922_merida...detal_4699.html Te kółka i amortyzator, piękne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlisek Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Nie widze sensu tarcz w takim rowerze. Dobre v-ki sa wystarczajace do xc i maratonu wedlug mnie i o wiele lzejsze. Chyba go biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.