blackmx Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Jak najlatwiej sciagnac seryjnie zalozone chwyty z kierownicy,bo nie wiem jak sie do tego zabrac a widze ze bedzie ciezko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 podważ go czymś i wpuść pod niego trochę ludwika. Jakiego patentu rozprowadzania byś nie wymodził powinno się udać, ludwik daje radę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 pomaga wstrzyknięcie strzykawką oleju, ale potem trzeba dokładnie wytrzeć bo nowe chwyty mogą się slizgać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Ja dzisiaj zmieniałem chwyty. Uznałem że co będę nadmiernie marszczył czółko, ściera w dłoń, rower na bok, zaparłem się nogą o mostek, kilka minut siłowania i zlazły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Tylko, że przy siłowaniu chwyty się ścierają i niszcza. Jeśli stare to nie szkoda, ale ściągając nówki to już tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 W strzykawce woda i wstrzyknąć w chwyt i schodzi jak masełko... Żadnym olejem tego nie smaruj bo potem kolejny chwyt będzie śi ślizgał mimo że dobrze wytrzesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 jak stare i niepotrzebne to można rozciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 W strzykawce woda i wstrzyknąć w chwyt i schodzi jak masełko... Żadnym olejem tego nie smaruj bo potem kolejny chwyt będzie śi ślizgał mimo że dobrze wytrzesz... Zawsze używam do tego oleju i jakoś się nie ślizgają Wystarczy wytrzeć benzyną ekstrakcyjną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackmx Napisano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 przy pomocy ludwika zeszlo bardzo dobrze,tylko co zrobic zeby mi sie teraz nie slizgaly,bo je wytarlem,ale nie sa stabilne ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Po Ludwiku 2 tygodnie mi się ślizgały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Zawsze używam do tego oleju i jakoś się nie ślizgają Wystarczy wytrzeć benzyną ekstrakcyjną Po co bawić się w oleje i benzyny jak wodą świetnie zchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 21 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Jak zdjąć chwyty? Nic prostszego. Wystarczy użyć wyszukiwarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.