gravitygirl Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Kto jedzie na ten obóz ? http://www.obozrowerowy.pl Ja jadę w pierwszym terminie.. I z tego co się dowiedziałam jestem jedyną dziewczyną która jedzie w pierwszy termin . Więc pytanie do was ktoś jedzie w pierwszym teminie:)? --- 26.06.07.: Bo jak wiadomo antenka jest z krakowa a nie z wawy, co dla mnie jest tragedią No ale konkretnie. Kto jedzie z północnej polski na 1 lub 2 turnus i ma wolny miejca na jedną dziewczynę i jesj rower ? Albo jedzie ktoś pociągiem? Bo rodzice samej pociągiem mnie nie puszczą a jakby ktoś jechał byłabym uratowqana.. Jakby ktoś miała wolne miejsce w samochodzie to oczywiście oddam za połowę benzyny ! PILNE PILNE I JESZCZE RAZ PILNE !! ! PILNE ! Plis pisać na gg : 6071360 albo dzwonić na 501895247 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qazimodo-Miś Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 aleś ybrała- to obóz dla DOWNHILOWCÓW.... hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ładnie to tak wyśmiewać się z koleżanki? Zauważyłeś, jaki ona ma nick? Nieprzypadkowo właśnie taki... Pozdrówko uczulające PS. A propos: udało się dotrzeć na obóz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Myślę że zwykłym rowerem też można by pośmigać. Nie musisz koniecznie w donwhillowaca się bawić (chyba). Poza tym mają mieć rowery do testów, więc... A spróbować zawsze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.