gravitygirl Napisano 19 Czerwca 2007 Napisano 19 Czerwca 2007 Kto jedzie na ten obóz ? http://www.obozrowerowy.pl Ja jadę w pierwszym terminie.. I z tego co się dowiedziałam jestem jedyną dziewczyną która jedzie w pierwszy termin . Więc pytanie do was ktoś jedzie w pierwszym teminie:)? --- 26.06.07.: Bo jak wiadomo antenka jest z krakowa a nie z wawy, co dla mnie jest tragedią No ale konkretnie. Kto jedzie z północnej polski na 1 lub 2 turnus i ma wolny miejca na jedną dziewczynę i jesj rower ? Albo jedzie ktoś pociągiem? Bo rodzice samej pociągiem mnie nie puszczą a jakby ktoś jechał byłabym uratowqana.. Jakby ktoś miała wolne miejsce w samochodzie to oczywiście oddam za połowę benzyny ! PILNE PILNE I JESZCZE RAZ PILNE !! ! PILNE ! Plis pisać na gg : 6071360 albo dzwonić na 501895247
Qazimodo-Miś Napisano 10 Lipca 2007 Napisano 10 Lipca 2007 aleś ybrała- to obóz dla DOWNHILOWCÓW.... hahah
Ecia Napisano 10 Lipca 2007 Napisano 10 Lipca 2007 Ładnie to tak wyśmiewać się z koleżanki? Zauważyłeś, jaki ona ma nick? Nieprzypadkowo właśnie taki... Pozdrówko uczulające PS. A propos: udało się dotrzeć na obóz?
Mad Max Napisano 10 Lipca 2007 Napisano 10 Lipca 2007 Myślę że zwykłym rowerem też można by pośmigać. Nie musisz koniecznie w donwhillowaca się bawić (chyba). Poza tym mają mieć rowery do testów, więc... A spróbować zawsze można
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.