Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Jakie kółeczka wg Was najlepiej się sprawdzą do codziennego mykania po Warszawie cena powiedzmy 500zl waga jest mało istotnym elementem wyboru. Bardzo podobają mi się Campagnolo Vento i zapewne je kupię.... Ale może ktoś zaproponuje coś równie ciekawego, kółka firmy robiącej wędki odpadają Najważniejsze kryterium wszystko ma być czarne Czekam na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 shimano 550 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 wiekszosc ludzi tak mowi, wiec cos w tym musi byc . kolega ich uzywa, rowniez bardzo chwali. ja uzywam 500 i tez nie moge im nic zarzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Ale miały nie być od firmy robiącej wędki BTW Ja też polecam, ale 560-są pancerne . 550 Jeżdżą w przełaju u mistrzyni polski ode mnie z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 a jak piasty w 550? w sumie fajne koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 na pewno długo pożyją. Łożyska są kulkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 5 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Tu kategorycznie sie nie zgodze! Koła whr-550 to tandeta, jakich mało! Po pierwsze może i lekkie, ale łatwo sie centrują po zaliczeniu kilku dziur, co chwila swoje prostować. Po drugie piasty to tragedia! >< fabrycznie konusy są za mocno skręcone, co powoduje ich szybkie zużycie, przy czym nawet, jeśli je odpowiednio wyreguluje to nie kręcą sie za ładnie. Sprzedałem te koła po kosztach i nie chcem ich więcej oglądać. Przejechałem na takich ok 5000tys km i 2 razy wymieniałem konusy i kulki żeby chodziły jak trzeba. I nie snuje tutaj domniemań jak będą się kręciły piasty ani o tym jak fajnie wyglądają.. Za tą cenę moim zdaniem najlepszymi kołami są Mavic'ki Aksium'y wagą nie grzeszą ale za to są bardzo trwałe, kręcą sie jak marzenie i pod tym względem dorównują nawet najwyższym modelom mavica. 10tysięcy i nawet nie pomyślałem aby zaglądać w piasty dodatkowo zajefajnie wyglądają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.