baksik22 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Idź poczyścić i nazwij wszystkie klucze (kto ogląda Top Gear to wie ocb ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dziś 250 km po Częstochowie Nowy rekordzik siadł ;D Fajnie się jechało... Szkoda że organizator naszej wycieczki miał problemy xD Ale ogólnie to było wesoło spędzone 250 km nie po tylko do czestochowy gamoniu.;D ja zrobiłem 220km.;D i juz mam dośc w zeszłym tygodniu zrobiłem 400km.;/ teraz pare dni wolnego i latanie po lekarzach.;] Mrówa wyliczyłem ze nawet fajna średnia wyszła bo ponad 21km/h a ten wiatr z powrotem nam bardzo przeszkadzał wiec nie jest zle.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dziś zrealizowałem plan który obmyślałem tydzień czasu A więc z rana wyskoczyłem do kościoła... Po kościele śniadanie i wypad w góry (obliczyłem że w miejsce które chcę dojechać to 75km - Wisła). Dojechałem i czułem się na sporych siłach, a więc postanowiłem wjechać na jakąś góre (wybór padł na równice - 844m n.p.m). Podjazd miał ~5km i wciągałem się ze średnią 14km/h. Po wjeździe i sfotografowaniu wszystkiego nastąpił powrót do domu, ale nie przez Żory tak jak jechałem a tym razem przez Jastrzębie Zdrój, Wodzisław, Racibórz... Zrobiłem 206,65km z AVS 25,15km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 siwy właśnie przec chwila przeczytałem to u Ciebie na bikestats xD nogi mi zaraz odpadna.;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 kurde skandal pobilem dzis rekord (105 km) i jak ja sie podniecam, to wszyscy piszą, że zrobili po 220 km nie mogliście sie zebrać na bicie rekordów kiedy indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 niestety nie.;] moze w przyszłym tygodniu na jakaś 300 sie wybiore jak lekarz pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A mnie nic nie boli, gdyby nie to że nie miałem kasy, jedzenia, picia i zaczynało się robić ciemno to zrobiłbym może jeszcze jakieś ~40km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 mi sie zrobił żylak na łydce ostatnio i jutro ide do lekarza. Zobacze co powie. a boleć to mnie nic nie boli po za dupcia xD jak mozna być taki głupem i nie wziąć kasy na wyjazd ponad 200km?;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj zrobiłem 123km Miałem pobić swój rekord (130km) ale wyszło jak wyszło i już nie pobiłem. Wiatr dość mocny wiał z każdej strony, ale ogólnie bardzo fajnie spędzony dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja dzis o 3 pobudka i na rybki Polapalo sie karpi i karasi. Super spedzony czas. Wrocilem do domo kolo 17. Szybko do kosciolka a pozniej na rower bo nie moglem wytrzymac Zrobilem jakies 20km i teraz moge spac spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Maraton był mega kozacko wypasiony i mega arcy trudny! Każdy kto kiedykolwiek był na Chryszczatej wie jak wygląda tamten zjazd. Powiem tyle 500m przewyższenia na 7km odcinku... w strumieniach wody i śliskim błocie, kałużach błotowodnych po piaste, śliskich korzeniach, kamieniach itd. Mój wynik hmm nie jestem zachwycony ale źle nie jest Wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że było bardziej błotniście i trudno niż w tegorocznej Krynicy. Co do cyklu to również wszyscy stwierdzili, że maratony Kellysa są lepsze niż dwa najbardziej rozreklamowane w PL cykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 jak mozna być taki głupem i nie wziąć kasy na wyjazd ponad 200km?;D Miałem 20zł ale wydalem na parę batonów, napój i mały obiadek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Wilku mega pro wymiatacz: http://picasaweb.google.co.uk/miciu22/Koma...503878689007714 http://picasaweb.google.co.uk/miciu22/Koma...503685415479378 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 mówiłem o sobie xD kasa leżała u mnie na biurku i jej nie wziąłem ;D a fest by sie przydała.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 @wilku prowadzisz wlasna firme sprzatajaca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 nie, zwymalismy wode z kafelkow pod prysznicem i w zamian za to dla kazdego za friko zurek chlopski kosztujacy 7zł od pani gospodarz schroniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 kurde skandal pobilem dzis rekord (105 km) i jak ja sie podniecam, to wszyscy piszą, że zrobili po 220 km nie mogliście sie zebrać na bicie rekordów kiedy indziej? To samo chcialem napisać 140 km i nie jest tak tragicznie, oprócz zarwanej nocki (110 było od północy do 6 rano ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 No nie powiem fajna fucha ale za dobry żurek też bym się zgodził :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 i w zamian za to dla kazdego za friko Podpuściła was Dziś z rowerowych czynności szukałem nowych szram na ramie po tym, gdy wczoraj poleciała sobie na kamienie ale nie znalazłem. Trochę wyczyściłem rowerek i umówiłem się na jutro, mam nadzieję że nie popada w nocy tak jak straszą w prognozie pogody źli wróżbiarze Patrzę tęsknie na stojące koło mnie kontendery i chyba na jakiś czas się z nimi przeproszę. Ale to juuutro, jak wrócę z terenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 ja bym sie jeszcze targowal o bulke do tego zurku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 był chlebuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 http://picasaweb.google.co.uk/miciu22/Koma...493085436192162 ale dzięciołów:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 @blue swieta dopiero z kilka miesiecy, a wy juz bombki wieszacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dobrze chłopaki!! Z rowerowych to dzisiaj zrobiłem 17,5km na dość wysokiej kadencji 100-110obr./min. Średnia wyszła z tego 26,6km/h pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 80 km z czego 50 w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.