Myself Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dziś wreszcie nabyłem torebkę podsiodłową kawałek pancerza, bo mi się zaczął strzępić przy końcu i podkładkę pod mostek. Własnie przy okazji wymiany podkładki zauważyłem że te stockowe były chyba z kamienia... A przy okazji regulowania deorki postanowiłem nabyć XT. Ten dzień będzie złym wspomnieniem dla mojego budżetu... ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Kupilem slawnego Ben-Gay`a. Posmarowalem przed chwila lewa lydke i jest OGIEŃ. Ale skurczybyk grzeje, masakra Mam cicha nadzieje na zlikwidowanie bolu plecow podczas jazdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 a tak z główką wszystko w porządku ? uważajcie by sobie krzywdy nie zrobić tą chemią farmaceutyczną co dobre dla chorego , dla zdrowego może nieźle zaszkodzić . p.s. może teraz pisze głupoty jak parę tysięcy km temu , kiedy krytykowałem brak osłony na blacie ? pożyjemy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 przecież od tego bengej jest. jak się zmęczysz po np. rowerze pływaniu czy czymś co wymaga ciężkiej pracy fizycznej to specyfik cię ratuje :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 a tak z główką wszystko w porządku ? Na pewno bardziej w porzadku niz z Twoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Wracam sobie z pracy do domku , szczesliwy ze zaraz pojade w góry a tu ... zonk . Są jednak sprawy wazniejsze od wyjazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 A ja dzisiaj kupiłem kask :) jest to Author Flow, w sklepie kosztował 199zł, ale sprzedawca z racji tego, że już mnie zna opuscił mi do 187zł jestem bardzo zadowolony. Niedługo na rowerek i bede go testował! pzdr W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Rycerz nabył dziś w lumpeksie koszulkę rowerową za 4 złote ! Świetnie leży, wygląda jak nowa. Oboje jesteśmy nader zadowoleni Pozdrówko oszczędnościowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Lumpeks to bardzo dobre miejsce na nabycie koszulek rowerowych. Sam sie tam zaopatruje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 My po lumpeksach chętnie buszujemy, ale trafić na porządne rowerowe wdzianko w odpowiednim rozmiarze i dobrym stanie wcale nie jest łatwo... Ja np. jeżdżę niemal od stóp do głów ubrana w lumpeks, ale pierwszą prawdziwą koszulkę rowerową kupiłam sobie dopiero niedawno, w sklepie rowerowym... No, ale polować będziemy nadal - i często zaglądać do tego konkretnego lumpeksu Pozdrówko zachęcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 może jakieś namiary ?? ja dzisiaj byłem w wawce na F1 BMW Pit Lane coś tam i jakoś niespecjalnie jestem zadowolony pojemnością widowni i przepustowością... po 20min zrezygnowałem z przedostania się do wewnętrznego toru:P poza tym przejrzałem rower, wyregulowałem co się dało, naładowałem lampki i latarki... szykuje się weekendowe penetrowanie pod warszawskich bunkrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja dziś +/- 100 km dla testu nowych ciuchów i kasku po Puszczy Słupeckiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dziś wyjazd do Rybnika kupić linkę i pancerz + od razu wymiana oraz zakup nowego kasku (MET Crackerjack II), ponieważ stary przy wypadku rozwaliłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj nie jeździłem nigdzie, bo jutro miałem być na maratonie w Komańczy: http://www.maraton-mtb.bieszczady.pl/viewpage.php?page_id=1 Tylko teraz zobaczyłem rzecz która strasznie mnie przeraziła: Mimo dokładnego wyczyszczenia napędu na przełożeniu z tyłu 5,6 łańcuch przeskakuje przy mocnym depnieciu. I teraz nie wiem czy startować czy dac sobie spokój. Z jednej strony szkoda maratonu do którego jestem przygotowany (ja nie sprzęt), maraton jest niedaleko i to prawdopodobnie ostatnia okazja aby wystartować w M1. Z drugiej strony nie chcę się zbłaźnic. Co byście zrobili na moim miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja bym zaryzykował i omijał przełożenia na których Ci łańcuch przeskakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Wiesz chyba tak zrobię, bo kurde nie odżałuje jak tam nie będę. Tylko, że ciężko omijać najczęściej używane przełożenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 A ja dzis kupilem stroj kolarski BGŻ bialo czerwony (koszulka+spodenki) taki w ktorym jezdza na mistrzostwach europy polscy kolarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dzisiaj pierwszy raz od baaaaaaaaardzo dawno wybralem sie w teren Błoto jest fajne . I w ogóle jazda w terenie daje duzo wieksza radosc niz jazda po szosie imo (zwłaszcza jak sie jeździ prawie codziennie ta sama trasa w ta i z powrotem do pracy ) Tymczasem łancuch sie moczy w benzynie bo ostatnio az mi glupio bylo jezdzic tak go bylo momentami slychac Jutro na dwa dni nad jezioro na nurkowanie )))), potem znowu do pracy i pod koniec wakacji znowu nad jezioro, tym razem ze znajomymi na "male" imprezowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ciekawe czemu widzielismy Ciebie dzisiaj na asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dzisiaj jakieś 20 km ( brak licznika doskwiera ). Chwilę załatwić na mieście pierdołki, póżniej na działkę tempem kolarza szosowego ( spotkałem jednego, ale ja właśnie stałem na chodniku i piłem akurat - a już chciałem przyspieszyć i go pogonić ), na działce jeszcze pokręciłem się chwila moment, troszkę przesadziłem z jazdą przez pokrzywy ( jechałem starą trasa nad jeziorem, a okazało się, że zarosła pokrzywami ). Następnie pojechałem do mojej "ex" pogadać o nas ( nadal ją kocham ) i przy okazji ..... sprzedałem jej mój telefon i wymieniłem dętkę w jej rowerze, bo wpadła na krawężnik bez podnoszenia przedniego koła ( dobrze, że nie przeleciała przez kierkę ). Wróciłem do domu i postawiłem rower w kąt. Teraz czekam na K700i od andrzejka z forum ( Serdecznie Pozdrawiam ). Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ciekawe czemu widzielismy Ciebie dzisiaj na asfalcie dokładnie bez kasku i z słuchaweczkami Ja dziś w końcu moglem przejechać sie na biku...nowy naped spisuje się świetnie !! -> http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry405843 tu rowerek: ale pod koniec treningu jadąc z Krzyskiem mieliśmy mała przygode tzn. ja miałem ,Krzysiek zdołał sie uratować wskakując na kraweżnik a następnie zawieszając rower na gałezi za siodło...Wracając do mnie ja nie mialem tyle szczescia i spotkałem się z maluchem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 KuLa Ty krętaczu status gg Kuli: "Jest za####scie xD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HORROR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój sąsiad kupił sobie nowy rower :-) super czadowego makrokesza za niecałe 700:D ale najgorsze jest to że chce abym mu pomógł przy jutrzejszym przeglądzie (a rower przyszedł paczką dzisiaj). on co nie co sie zna, choć nie na tyle żeby wiedzieć że to co ma rozpadnie mu się w niedługim czasie, dzisiaj "karnąłem" się do słowie 30 sekund i do wyregulowania tylna przerzutka i oba mega tarczowe hamulce. no i jest lekki luz na kierownicy. teraz mam zonk czy mam się z to zaangażować, zmarnować czas i spróbować naprawić tego bike'a czy też wysłać kolesia do serwisu gdzie nikt się takim cudakiem nie zajmie, a jeśli zajmie to pewnie jeszcze bardziej go rozwali?????? no chyba będę zmuszony się z tym pomęczyć. hehe mówiłem sąsiadowi że mógł dołożyć jeszcze troszke i kupić coś porządnego ale mówił że szkoda mu siana hehe dam jutro znać jak poszła "naprawa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kurde, Kula co za pech! Najważniejsze - czy nic Ci się nie stało? Jakieś straty w sprzęcie. Widzę, że dość mocno przywaliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 ogólnie oprócz śpiączki daje rade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.