Wilku89 Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 o prosze, widze dwa nowe a6 na forum, gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 A6 to swietna maszyna.... ale w wykonaniu Audi Mozecie jeszcze odkrecic ta decyzje ? Hehe zartuje, gratki nowych sprzetow, aby smigaly bezproblemowo I dawajcie foty jak przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 a nie A8 za 2600? A o te tarcze, to pewno chodziło o to, że brakuje dziur szwajcarskich w niej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 jo_jacek dokładnie to co mówisz te zęby są wychylone do przodu przy obrocie koła, więc gdyby doszło do skrzywienia jednego z nich (co może się zdarzyć, trzeba wziąć wszystko pod uwagę) nie chce myśleć co się stanie z zaciskiem hamulca, klockami oraz bikerem Ale to może tylko jakieś moje czarne myśli ... hihi Tak czy inaczej wyglądają nawet fajnie, ale ja bym się nie zdecydował. Wolę swoje formulki (też lansersko wyglądają ) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Wycieczka z siostrą po okolicy ok 26 km, ze średnią ok 13 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 a ja sie pochwale moimi zakupami, które zrobiłem dzisiaj xD prócz codziennej 60 km wycieczki po okolicy hehe Zakupiłem w kolejności: - Buty Sidi Bullet czarne - Pedały SPD M540 - Plecak Author Turbo - Rogi Ritchey WCS - Przerzutke przód Shimano XT down-swing xD - komplet opon IRC Mythos XC Slick Kevlar Teraz oczekuje na kilka paczek od kuriera i będe cieszył oczy lekkimi zmianami i do szczęścia brakuje mi tylko koszulki Northwave Heart biało-czerwonej jutro podzwonie po sklepach może gdzieś będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Viviusek, a jaki rozmiar? Bo na Allegro właśnie taką widziałam, tylko dużą, bodajże XL... Pozdrówko spostrzegawcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 potrzebuje "M" a takiego nigdzie nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 No ja dziś 88km z avs 22km/h (byliśmy w Dynowie co oznacza jazdę po górkach) do tego zainstalowałem przednią przerzutkę XTR z roku 2002 - jest piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Idzie burza, w końcu Lece po ciuchy 42 km, sr-29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A6 to swietna maszyna.... ale w wykonaniu Audi Mozecie jeszcze odkrecic ta decyzje ? Hehe zartuje, gratki nowych sprzetow, aby smigaly bezproblemowo I dawajcie foty jak przyjdzie A ten ciągle swoje Fotki jasne ze beda jak UPS albo Siódemka ruszą dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dzisiaj jak na razie wstałem, a chwilkę po północy kupiłem okazyjnie rogi Post Moderne http://www.allegro.pl/item221577874_tylko_...ogi_mighty.html. A przedwczoraj zakupiłem pompkę stacjonarną BETO i bardzo fajnie pompuje no i tylko 48 zł . Wczoraj miał być trening, ale burze z gradem mi pokrzyżowały plany, więc dzisiaj sobie odrobię za to . PS. Dobrze być znów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 potrzebuje "M" a takiego nigdzie nie widziałem Pytaj w Bikershopie - mają wszystkie modele i rozmiary a często 'zapominają' wystawić na allegro Ja właśnie poza aukcją kupowałem Skeletona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zaprowadziłem rower do servisu, żeby mi kierke zmienili na prostą z Giant'a ( dostałem od Pana Marka "amoniaka ) + chwyty przykręcane + rogi Zoom'a ( http://www.allegro.pl/item222563432_rogi_z...ane_super_.html ). Waga wysoka, ale mi na gramach nie zależy. Wolę pieniądze zachować na opony + obręcze w przyszłości. A dlaczego do servisu na zmianę ? Rower stoi na razie w domu i przeszkadza, a tak to nie będzie go kilka dni i mama nie będzie się denerwować Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zrobiłem sobie 35km dość intensywne i w końcu zamówiłem tą mądrą książkę co ją wszyscy mają i polecają a ja nie mam Biblia treningu kolarza górskiego znaczy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Założyłem nowe hamulce avid sd 7 i nową korbę lx FC-M580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ja calutki dzien wypatrywalem kuriera- nici ;/ kolejny dzien bez bike'a. masakra. Trzeba wierzyc ze bedzie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Pytaj w Bikershopie - mają wszystkie modele i rozmiary a często 'zapominają' wystawić na allegro Ja właśnie poza aukcją kupowałem Skeletona. Dzwoniłem do osoby z Bikershop'u nr z allegro i mam zadzwonić w przyszły wtorek bo teraz jest na urlopie mam nadzieje, że będzie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ombre rower to czerwony kross a6 z tora dzis dostal porzadny wycisk w terenie. Wszystko chodzi jak nalezy, oprocz dwoch mankamentow ktorych sie dopatrzylem...Sztyca jest za krotka przy ramie 19 !! manetki dc lx w ogole mi nie pasuja. Jeśli chodzi o Tore to chodzi cudnie, po przesiadce z rst odczulem kolosalna roznice Jutro kupuje sztyce boplighta i zamawiam zacisk od sztycy kalloy 18g Tu kilka fotek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Cholera jasna, jak ci zazdroszcze SLICZNY!! Moj bedzie identyczny ;] no prawie Ja wybralem ramke 17 calową MOJA TORA NA SPRZEDAŻ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Czego sprzedajesz Tore ? Przeciez dziala cudnie Jedynie ta waga 2140g, ale co tam najwazniejsza praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ombre ile chcesz za tore albo moze jakas zamiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Wszystko z Torą itp. prosze na priva po co zasmiecac ;p Poprostu chce cos lzejszego, zamiana jak najbardziej, ale zalezy na co i w jakim stanie. Z torą wszystko ladnie pieknie, ale waga masakra, mozna zrzucic 700gram, to bardzoooo duzo. Btw. cholera jasna, ciagle zapominam Dobrze widze czy na tych fotkach jest Wilku ? Jak sie sprawowal nasz forum FAJTER ;]? Nie nadawal zbyt duzego tempa ;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 heh tak to Wilku Nawet dawal rade przez wiekszosc trasy byl troche z tylu, pozniej pod koniec przyspieszyl. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A czemu wilku sida nie ma ?? Juz jakis czas temu go kupil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.