Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego- reaktywacja cz. 3

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

jo_jacek dokładnie to co mówisz te zęby są wychylone do przodu przy obrocie koła, więc gdyby doszło do skrzywienia jednego z nich (co może się zdarzyć, trzeba wziąć wszystko pod uwagę) nie chce myśleć co się stanie z zaciskiem hamulca, klockami oraz bikerem :D Ale to może tylko jakieś moje czarne myśli ... hihi Tak czy inaczej wyglądają nawet fajnie, ale ja bym się nie zdecydował. Wolę swoje formulki (też lansersko wyglądają :D)

pzdr

a ja sie pochwale moimi zakupami, które zrobiłem dzisiaj xD prócz codziennej 60 km wycieczki po okolicy hehe

Zakupiłem w kolejności:

- Buty Sidi Bullet czarne :D

- Pedały SPD M540 :)

- Plecak Author Turbo :D

- Rogi Ritchey WCS

- Przerzutke przód Shimano XT down-swing xD

- komplet opon IRC Mythos XC Slick Kevlar

Teraz oczekuje na kilka paczek od kuriera i będe cieszył oczy lekkimi zmianami B) i do szczęścia brakuje mi tylko koszulki Northwave Heart biało-czerwonej :D jutro podzwonie po sklepach może gdzieś będzie.

A6 to swietna maszyna.... ale w wykonaniu Audi :P

Mozecie jeszcze odkrecic ta decyzje ? :D

Hehe zartuje, gratki nowych sprzetow, aby smigaly bezproblemowo <_< I dawajcie foty jak przyjdzie :P

A ten ciągle swoje :D Fotki jasne ze beda jak UPS albo Siódemka ruszą dupy :)

Dzisiaj jak na razie wstałem, a chwilkę po północy <_< kupiłem okazyjnie rogi Post Moderne http://www.allegro.pl/item221577874_tylko_...ogi_mighty.html. A przedwczoraj zakupiłem pompkę stacjonarną BETO i bardzo fajnie pompuje no i tylko 48 zł :P.

Wczoraj miał być trening, ale burze z gradem mi pokrzyżowały plany, więc dzisiaj sobie odrobię za to :D.

PS. Dobrze być znów na forum :)

Zaprowadziłem rower do servisu, żeby mi kierke zmienili na prostą z Giant'a ( dostałem od Pana Marka "amoniaka ) + chwyty przykręcane + rogi Zoom'a ( http://www.allegro.pl/item222563432_rogi_z...ane_super_.html ). Waga wysoka, ale mi na gramach nie zależy. Wolę pieniądze zachować na opony + obręcze w przyszłości. A dlaczego do servisu na zmianę ? Rower stoi na razie w domu i przeszkadza, a tak to nie będzie go kilka dni i mama nie będzie się denerwować :devil: Pozdrawiam !

Pytaj w Bikershopie - mają wszystkie modele i rozmiary a często 'zapominają' wystawić na allegro :D

Ja właśnie poza aukcją kupowałem Skeletona.

Dzwoniłem do osoby z Bikershop'u nr z allegro i mam zadzwonić w przyszły wtorek bo teraz jest na urlopie mam nadzieje, że będzie ;P

Ombre rower to czerwony kross a6 z tora ;) dzis dostal porzadny wycisk w terenie. Wszystko chodzi jak nalezy, oprocz dwoch mankamentow ktorych sie dopatrzylem...Sztyca jest za krotka przy ramie 19 !! manetki dc lx w ogole mi nie pasuja. Jeśli chodzi o Tore to chodzi cudnie, po przesiadce z rst odczulem kolosalna roznice ;) Jutro kupuje sztyce boplighta i zamawiam zacisk od sztycy kalloy 18g :) Tu kilka fotek...

img0028mediumzn1.th.jpgimg0037mediumtk7.th.jpgimg0024mediumns9.th.jpgimg0054mediumbq8.th.jpgimg0050mediumol3.th.jpg

Wszystko z Torą itp. prosze na priva po co zasmiecac ;p Poprostu chce cos lzejszego, zamiana jak najbardziej, ale zalezy na co i w jakim stanie.

Z torą wszystko ladnie pieknie, ale waga masakra, mozna zrzucic 700gram, to bardzoooo duzo.

Btw. cholera jasna, ciagle zapominam ;) Dobrze widze czy na tych fotkach jest Wilku ;)? Jak sie sprawowal nasz forum FAJTER ;]? Nie nadawal zbyt duzego tempa ;]?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...