Mod Team Odi Napisano 5 Sierpnia 2007 Mod Team Napisano 5 Sierpnia 2007 Świetny weekend! Sobota do 14 sam w pracy. Bałem się trochę żeby mi jakieś trolle nie wpadły do sklepu przed 14 by bym dłużej siedział, ale na szczęście obyło się bez niespodzianek. A resztę dnia spędziłem z przemiłą towarzyszką wśród wałeckich lasów i jezior, potem jeszcze wieczorny spacerek po Pile. Zdziwiłem się ile rzeczy można dostrzec spacerując po własnym mieście! Na co dzień zawsze w biegu, czy na rowerze, czy autem, czy w autobusie, to zawsze szybko i tylu rzeczy się nie zauważa. A dziś trochę nadrobiłem rowerowe zaległości, zrobiłem 56 km, w tym troszkę w terenie i dodatkowo pokonane 180 schodków w górę i potem w dół bo byliśmy na Wzgórzach ofiar morzewskich. Dawno tak miło nie spędziłem weekendu, a następny najpewniej będzie równie miły bo jedziemy nad morze
Misiek^^ Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 Ja dziś rekord prędkości i to zapisany Film: http://pl.youtube.com/watch?v=CaqbR7g2Rk4 Foto: http://picasaweb.google.com/whatisup87/Rek...273817039763666 Było fajnie Do tego 96km dziś zrobione
baksik22 Napisano 5 Sierpnia 2007 Napisano 5 Sierpnia 2007 Wróciliśmy i zaliczyliśmy Zakopane Było świetnie ostatni dzień był najlepszy błota po uszy ogółem było zaje... no sami wiecie co
mikołaj Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 Zaliczyłem wczoraj dwa sąsiednie województwa: świętokrzyskie i lubelskie. Celowo lub niechcący korzystaliśmy z co chwila pojawiających się szlaków pieszych i rowerowych. Wąwozy lessowe między Sandomierzem a Zawichostem są niesamowite. Przy okazji okazało się że zalepione gliną bloki shimano ciężko się wpina i jeszcze trudniej wypina, ale obyło się bez gleby. Licznik pokazał 87 km.
QWEY564 Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 ja wczoraj wróciłem z wyjazdu nad nasz bałtyk... no i żeby nie było nudno to wzięliśmy ze sobą rowery przejechałem całą ścieżkę rowerową od Pucka do Helu(ponad 50km) -fajne widoki; zdobyliśmy polski Nordkapp: Gwiazdę Północy -Najdalej na północ wysunięte miejsce w RP, zjechaliśmy wszystkie nadmorskie kurorty w okolicy no i plażowaliśmy w pełnym znaczeniu tego neologizmu
siwyex Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 No a ja dziś wróciłem z Zakopanego Troszkę porowerowaliśmy w ostrym terenie, ostre podjazdy itp. Wypad oceniam na 9 (pogoda w dwa pierwsze dni nie dopisała zbytnio) Śmigało nas 6 (Ja, Baks, Ejpok, Lukashs, dezerter, blizzard) czyli jednym słowem ekipa z forum
Sixer Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 Dziś miałem porowerować na szosie, a tu klapa Dual Controle się rozwaliły. Tak jestem na nie wkurzone i do Niemiec pewnie pojade bez Meridy, sh*t!
MarcinKowalczyk Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 W piątek kupiłem nową ramkę...w sobotę wystartowałem w maratronie w Świeradówie- zacięła się zapadka w piaście XTR po 2,5tys km.- ale naprawiłem, do tego złapałem gumą, w niedzielę wjazd na śnieżkę- tutaj bez przygów, ale zmęczony... Co do ramy to zdjęcia i opis wstawię jak złożę- środa/czwartek...na razie czekam na stery..
evo Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 Ty lepiej powiedz, gdzie u was w Wieluniu można zjeśc w okolicach rynku (oprócz tej restauracji). Zatrzymaliśmy się tam po drodze w Tatry, a tam nic. Pytamy się kogoś, to nas 1 km dalej kieruje, to daliśmy sobie spokój
sebekfireman Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 A ja dzisiaj zrobiłem sobie wycieczkę do Głazu Olbrzyma zwanego też Kamiennym Domem koło Annowa. Trochę namęczyłem się aby do niego trafić gdyż zamiast siedemset metrów odczytałem siedemnaście metrów i kręciłem się rowerem nie w tym rejonie co trzeba. Następnie pojechałem do źródełka Św. Huberta no i tym sposobem prawie 100 km stuknęło.
jurasek Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 w firmie premia w domu matulcia śmiga coraz lepiej czego do szczęscia brakowało ? stóweczki na rowerku teraz nawadniam organizm solami mineralnymi zawartymi w zupie chmielowej ach i wymieniłem siodło bo stare juz sie zapadało
koncertownik Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 Załamałem się dzisaj totalnie, odkryłem coś, co przez półtorej roku było, ale tego nie zauważyłem, dopiero dzisiaj wymacałem, a potem pod światło zobaczyłem... Dokładnie opiszę to później, ze zdjęciami w nowym temacie, może jeszcze dzisiaj albo jutro...
evo Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 gdyż zamiast siedemset metrów odczytałem siedemnaście metrów bo go rolnicy przeniesli 100 x chaiałem się tam wybrać, póki co stukam codziennie 30 km na jeziorka a po 10-tym wyjazd do Włoch, ale bez bika Jakie szczyty zaliczyłeś Sebek w Tartach? Ja po raz drugi Świnicę z wyższych i połowe Orlej (bo mi sie dziewczyna odwodniła) W planach mam Gerlacha, byc może na lewo
MarcinKowalczyk Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 Ty lepiej powiedz, gdzie u was w Wieluniu można zjeśc w okolicach rynku (oprócz tej restauracji).Zatrzymaliśmy się tam po drodze w Tatry, a tam nic. Pytamy się kogoś, to nas 1 km dalej kieruje, to daliśmy sobie spokój ul. Krakowskie Przedmiescie- obok rowerowergo pizzeria, do tego jest kilka barów/pizzerii dookola rynku, w promieniu 1km tez jest kilka. Jak kiedyś będziesz to pisz, a oprowadzę
evo Napisano 6 Sierpnia 2007 Napisano 6 Sierpnia 2007 Heh, zwiedziliśmy kilka miasteczek tego lata, i Wieluń to chyba jedyne, gdzie była taka mizeria z knajpami na rynku i 50 m od rynku Byliśmy w takim mieście też, mniej niż 10 tys. mieszk. a 4 knajpy na rynku i w zasięgu wzroku z rynku Wiesz, "turysta" raczej nie będzie po osiedlach łaził w poszukiwaniu żarła Nawet wpadlismy na pomysł napisania przewodnika: jadło w miasteczkach
jo_jacek Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Co prawda nie dzisiaj ale.. wczoraj przyszly do mnie 2 takie no i 180mm aha no i na specjalne zamowienie.. teraz sie moge lancować
Sixer Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Dziś zrobiłem uszałamiające 10 km A po za tym to byłem na pogrzebie kolegi z klasy , a teraz przyjechałem z poczty... Ide sie pakować i jutro wyjezdzam do Niemiec.
peeres Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj próbowałem zmusić mojego marketo-fula do działania: -szejkowanie łańcucha, za mocno rozkułem, sworzeń wypadł i musiał mieć bliskie spotkanie z młotkiem -smarowanie łańcucha -smarowanie amora tylnego (wreszcie przestał skrzypieć!) -próbowałem dobrać się do rozp......onych łożysk w główce ale nie mogłem odkręcić śruby I powiem że robiłem to po raz pierwszy przy tym rowerze. P.S. Zapomniał bym założyłem opony od Carbon'a
fallout Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Wpadłem na geniaaalny pomysł wywalenia wszystkich podkładek z klocków w moich hamplach. Dziwiłem się czemu tak mi ramiona mocno odstają a tu podczytałem coś na forum i jest pięknie. Nawet te gumki pomiędzy ramionami co na lince są użyłem i nie latają ;D No i oczywiście 0 km ale w wtorek sciąganie szwów, jutro chyba jadę po kask a w piątek powinno przyjść nowe siodełko.
Ombre Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Stało sie, nowy rower, zakupiony, zaplacony czekam na kuriera NARESZCIEEEEEEE
jo_jacek Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 No, wrocilem z roweru. Pierwszy raz od kad poszedlem do pracy jezdzilo mi sie tak jak przed tym kiedy zaczałem. jechalismy 10cio osobowa ekipą. Ludzie na wsiach robili taaakie oczy i czesto byly rozne okrzyki z ich strony Wyszło 61km avs 31.8km/h :] P.s. jaki rower ? ;>
Bartez23 Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Co prawda nie dzisiaj ale.. wczoraj przyszly do mnie 2 takie no i 180mm aha no i na specjalne zamowienie.. teraz sie moge lancować Tak się zastanawiam jo-jacek czy ta konstrukcja jest do końca bezpieczna dla klocków hamulcowych i zacisku ... pzdr
bilskij Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 A do mnie dzis przyszla taka duuuuza paczka z napisem Kross
Ombre Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 Ja tez czekam na duza paczke z napisem kross tora, lx, truvativ team w mega skrócie Btw. pochwal sie bilskij co zawierala ta paczka ?
jo_jacek Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisano 7 Sierpnia 2007 A czemu nie ? Tarcza od marty ma podobną budowe w snesie ze tez waska i falbanek, tylko u mnie bardziej ostry Najwyzej sie zabije Mozesz przyblizyc co masz na myśli ? Tarcza od marty :
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.