Blue Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Nie ma to jak kilka zdjęć wilku na poprawę humorku przed snem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 hehe, jurasek, jak ja cie stary kocham niebieściutki, co w nich smiesznego? mialem koze na nosie? a moze krzywo kask, czy na czole mi ktos cos glupiego napisal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Nie ma to jak kilka zdjęć wilku na poprawę humorku przed snem A wy do mnie coś mówicie P.S Jutro tak na początek przygody z napędem zamawiam korbe i kasete ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 powiedzialem siedz cicho, bo cie zniszcze jak dopadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 hehe, jurasek, jak ja cie stary kocham niebieściutki, co w nich smiesznego? mialem koze na nosie? a moze krzywo kask, czy na czole mi ktos cos glupiego napisal? Nic nic poprostu mnie rozbawiły . Author dzięcioł i ty przy nim w pozycji spidermana najbardziej...tak mi sie skojarzyło . Koniec OT . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 powiedzialem siedz cicho, bo cie zniszcze jak dopadne wink.gif Oślepisz go promieniami odbijającymi się od łydki Nowa technika Legalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 author dzieciol? eee wtf? rozwin to prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 powiedzialem siedz cicho, bo cie zniszcze jak dopadne Poczytaj art. 190. § 1 k.k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Nie ma to jak kilka zdjęć wilku na poprawę humorku przed snem to sie napatrz bo przez 5 dni nie bedziesz Wilka89 widział na forum Jutro tak na początek przygody z napędem zamawiam korbe i kasete ;] życze miłych przygód z napędem prze 5 dni do zobaczenia z KuLą 2030 w środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 jurasku, ale dzis jest czwartek, wiec chyba kule i mnie zobaczymy we wtorek, skoro 5 dni ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 kula załatwiony teraz wilku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Widzę Jurasek stanowcze podejście Słusznie, słusznie bo te przekomarzania irytujące się robić zaczynają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 KuLa napisał pożegnanie Niech moc będzie z Wami.. trzymta się ! Miłego urlopu Wilku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Moze przez to nakreca wiecej kilometrow i atmosfera sie rozluzni Milych wakacji a ja spadam do pracy, eh.. zeby nie bylo offtopa, musze dzis wpadnac do rowerowego po detke ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ja juz prawie 1,5 miesiaca bez roweru i to na obczyznie. jak uporam sie z biezacymi sprawami to zbieram na jakas szosowke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Co tu się dzieje! Zajrzy się raz na jakiś czas a tu gromadka trolli sobie kłótnie urządza Dobrze Jurasek, że wkroczyłeś. A następnym razem będzie po 5 dni urlopu, ale od każdego z obsługi wieć razem wyjdzie z 2 miesiące i będziemy mieli spokój. Ostatni raz na rowerku byłem przedwczoraj. Niewiele bo 14 km, ale w terenie i ostro. Ostatnio pogoda jakoś nie sprzyja, a właściwie jest dobrą wymówką żeby poleniuchować i zająć się czymś innym Sobota będzie pracująco - rozrywkowo - towarzyska więc rowerek też odpada. W niedzielę pewnie pośmigam więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 dziś wypłata a więc wyjazd do decathlona po stojak, spodenki, smar, :banana: a potem waga może koszulka itp itd i po wypłacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ty jakiś dziwny jesteś, a nie idziesz się uchlać i wrócić za 3 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 cykloza to gorsze niz alkoholizm , alkoholik choc dzieciom na cukierki zostawi , a ten nałogowiec całą kase wydaje ogromne przeżycie i podszedł i rzekł: co tak leżysz , wstań i wstała bez bólu uśmiechnięta juz mam mame w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 całe forum pozdrawia mamę ja zaraz idę załadować tira za kilka godzin podjeżdża po mnie autobus (klasa biznes:P) i jadę do kielc wrócę za 3 tygodnie grzeczni mi tu być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 jurasek: cieszymy się bardzo Pozdrówko optymistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj tylko oblot po mieście na rowerku. Bo mi się więcej nie chciało ..... Troszkę po lesie pojeżdziłem, ale moje "świetne" Khan'y po deszczu zrobiły ze mnie biedrone z milionami kropek. na razie z licznika nici - mama nie pozwoliła ( Pozdrawiam mame - także mame juraska ). Kazała troszkę pieniądze przytrzymać. Na kilka dni rower chyba w odstawke - rodzinka z Niemiec przyjeżdza. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Oj dawno mnie tu nie było... Wszystko przez problemy z kompem :/ Teraz jestem na drugim więc mogłem się wbić na forum Z rowerowych to zamontowałem koledze przerzutkę i wymieniłem łańcuch i kasetę... Szczęśliwy jak dziecko A jutro miałem iść na rower ale krzywo spałem, i teraz jeszcze mikrofalówkę przenosiłem i musiałem ją podnieść na wysokość ok 180 cm... Coś mi strzeliło w kręgosłupie (nie śmiejcie się ;D) i teraz ledwo potrafię rękę podnieść Może do jutra mi się poprawi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 za kilka godzin podjeżdża po mnie autobus (klasa biznes:P) i jadę do kielc wrócę za 3 tygodnie Mieszkam 30 km od Kielc. Bierzesz rower? Można wiedzieć jaki cel wizyty w CK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.