marcin1212 Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Wyrazy współczucia:( [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 [*] Trzymaj Sie. dziś 18 km w pełnym słońcu, myślałem ze oszaleje. średnia 23km/h. Po za tym przymierzyłem sie do ramki która mam na oku xD 17 pasuje jak trzeba, teraz tylko do końca sierpnia pracować, pracować, pracować a upragnione cudo może zdobędę.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 a upragnione cudo może zdobędę.;] na co tak polujesz? co to za ramka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Boplight Maraton Team 17 .;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Współczuję Bartek, strata bliskiej osoby jest ciosem a w szczególności jeśli są to rodzice. Nie pozostaje mi nic innego jak zapalić symboliczny znicz [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 kurcze Bartek, współczuje ci bardzo, jak przeczytałem twojego posta to bardzo przykro mi sie zrobiło... no cóz ci moge powiedziec, trzeba nauczyc sie z tym zyc choc to trudne. Wiedz ze zawcze Twój tata bedzie na ciebie patrzył.. [*][*][*] A zeby nie było off'a to dzisiaj pojechalismyz kumplami nad jezioro. Naszczescie pojechałem Mtb to moglismy wbic sie w jakis teren i wrazenie pozytywne jak najbardziej, tereny wokól jeziora były super jutro najprawdopodobniej ta sama traska ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 18 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 bartekgib najszczersze współczucia. Miałem łzy w oczach czytając to Nic tak bardzo nie boli jak strata kogoś bliskiego. Ale pamiętaj: "Dobrzy ludzie mają moc - mogą żyć jeszcze po śmierci w niejednym wspomnieniu". Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bal Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 [*] Sam w tym miesiącu straciłęm babcię ;(. Też wylew+2 dni nadziei podczas gdy leżała w szpitalu. A najbardziej mnie rozwaliło, że przyjechałem po modlitwach w dzień przed pogrzebem do domu. Włączam TV, żeby troche sie uspokoic i wogole, a tu świat wg. kiepskich.... babka im umarła i ją próbują najtanszym sposobem pogrzebać... :/. Babcia też była dla mnie ważna, wiadomo nie tak jak rodzice, ale ... współczuje Bartku. A dzisiaj to przez dzien zwoziłem bele siana u ciotki ;p. A potem na rowerek 30 km na lighcie zanim sie sciemni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Bartek, współczuję. Ogromna strata pytania "dlaczego", "za co", "czemu on" Zadaj sobie jeszcze takie pytanie: "W jakim celu?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 bartek bardzo wspolczuje ja tez niedawno stracilam bliska osobe (niedawno? w kwietniu, to chyba dawno, ale mnie sie wydaje ze to dopiero co bylo) i brakuje mi jej bardzo [`][`] az mi sie plakac zachcialo jak przeczytalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 eh. pozostaje tylko współczuć. trzymaj sie bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ech nie będę pisał, ze wiem jak to jest bo nie wiem, nawet przyszedłme 3mies za późno żeby zobaczyć jedynego dziadka... w kazdym razie szczerze współczuje bo sam czasem mysle ze nie potrafilbym żyć bez bliskich osób, "śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą " oj taaaak [*] ON: dzisiaj kupiłem plecak rowerowy (no i do szkoły) wkoncu i spędzilem bardzo mile od długiego czasu dzien z tym kimś, szkoda że koniec dnia przyniósł tak smutne wiadomości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 [*] Trzymaj się wiem że strata Ojca czy Matki to trudna sprawa Moja Mama od nas odeszła żyje ale nie mam z nią kontaktu trzymaj się chłopie na pewno dasz rade i zwracaj dużą uwagę na Mamę. A tak to dzisiaj a raczej wczoraj poszedłem odsypiać góry spałem od 20 do 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 [*] jesteśmy z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 [*] Przykre. Przynajmniej nie cierpiał Teraz musicie z bratem wspierać Mamę. Ona cierpi w szczególny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 [*] Dla Twojego Taty, na pewno jest teraz z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Przykra sprawa . Trzymaj się Bartek. Jesteśmy z Tobą. Dla Twojego Taty ['][']['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 No dla mnie by była totalna załamka [*] Współczuję A ja dzisiaj Bunnyhopa uczyłem kumpla no i siebie przy okazji Przyjechałem do domu 10 minut temu Cały dzień na biku próbuję wszystkiego po trochu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 [*] Współczuję, niestety nic więcej nie mogę zrobić, przeczytałem wczoraj tego posta i się zastanawiałem co ja bym zrobił. PS. Dziś troszkę posmigałem, ale tak jakby na 3x Pierw rano do baksa napompować damper i skoczyć do sklepu po neopren, ponieważ wkrzyła mnie stukający łąńcuch bo dolnej rurce ramy... Po południu z bratem na tor crossowy i jazda w szybkim tempie po ostrym terenie (a średnia z tego wypadu i tak była ~20-21) Na wieczór z kolei umówiłem się na wieczorną jazdę po mieście i okolicznych wioskach Ogólnie bardzo rowerowy dzień... Zrobiłem do kupy 73,7km ze średnią 24,4km/h (podgoniłem troszkę wieczornym wypadem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ja pracowałem nad tym co ostatnio co dzień, nad obniżaniem średniej. Dziś coś avs pod 14 na 40km a bynajmniej lekko nie było i bynajmniej nie w górach. Ta gleba wsysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ja dzisiaj zalałem amorka olejem, byłem w rowerowym po bidon i zmieniłem oponki na bontragery na jutrzejszy wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A po co średnią obniżać?? Ja dziś troche pośmigałem po lesie i asfalcie.. 58 km wyszło.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Sama się obniża Ta gleba wsysa na razie i tak da się jechać bo jak ten piach wyschnie to już będzie całkiem hardcore chociaż nie będzie wsysało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.