jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 A i Jurasku fajne spodenki takie hmm kobiece tyłeczek zgrabniejszy w nich niz w meskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 okazalo sie, ze mam w ogole wszystko do wymiany bo lancuch zezarl zebatki... jaki byl przebieg tego napędu , niedawno chyba ten rowerek kupiłas na te chwile okolo 2200 w tym roku + tak szacuje ze z 1000 w zeszlym to daje okolo 3200 kupilam go w pazdzierniku, a co? a co wczesniej pierdołowate kupilem ?tongue.gif spodenki damskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Kantele zmieniałaś łańcuchy i sprawdzałaś ich naciąg bo mało ci ten napęd posłużył jeśli zmieniałaś jeśli nie to normalne że łańcuch w tempie express zeżarł resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 to daje okolo 3200 kupilam go w pazdzierniku, a co? mój poprzedni "noname" napęd 5tys zrobił nie czepiajcie sie Wilka89 , po tym zakupie forma stefana na pewno wzrośnie i przy kolejnym starcie dowiezie swego pana na lepszej pozycji, bo co z tego że biker ma formę jak bike chce iść a nie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Fajne te spodenki Jakby sie nie pochwalił to po założeniu na du$#ko nikt by się nie kapnął, że damskie masz Na mój gust to nie są damskie tylko unisex, po prostu modela z ładnym brzuchem nie mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ooooo Juraskoooooo, zawsze marzyłam o takim kolczyku w pempku i to za 55 złotych plus gratis spodenki rowerowe[już się nie pytam czy są damskie - biorę] nawet tu agenci działają , może te spodenki ta modelka mi przyniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ja chce Wilku ma taką samą pompkę jak ja A tak btw nie chciałeś reby bo też miałem wybór reba albo sid Team i jednak poszła reba Jednak roznica wagowa miedzy reba a sidem mnie przkeonala do sida. i moj subtelny gust podpowiada mi, iz sid jest ladniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 To czekamy na recenzję, po jakimś przebiegu oczywiście Mnie ciekawi ile w opiniach o sidzie jest złośliwości i takich tam a wychodzę z założenia że jak tobie się nic nie zepsuje to nikomu się nie zepsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Chyba że fabryka da dupy A Wilku Wielka Prośba do ciebie bez obrazy ale poza ciśnieniem powrotem floodgatem itp itd to nie baw się nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Chyba że fabryka da dupy A Wilku Wielka Prośba do ciebie bez obrazy ale poza ciśnieniem powrotem floodgatem itp itd to nie baw się nim no i tyle w zasadzie mozna zrobic. komora pozytywna, negatywna, manetka blokady, regulacja tlumienia powrotu no i tlumik floodgate i motion control. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ale nie grzeb w nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Wilku najlepiej zaklej wszystkie regulacje taśmą, żeby Cię nie korciło. Bo znów Ci jakaś śrubka odleci i będziesz do harfy maile pisał pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Nom a do amora na 100 % będą bardziej skomplikowane i droższe niż np od v'ki czy też manetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Kantele zmieniałaś łańcuchy i sprawdzałaś ich naciąg bo mało ci ten napęd posłużył jeśli zmieniałaś jeśli nie to normalne że łańcuch w tempie express zeżarł resztę tongue.gif nie zmienialam oO bo nie umiem sama tego zrobic a zal mi czasu na zostawienie roweru w serwisie kiedy moge jeszcze pojezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 W razie czego służymy pomocą - jesteśmy na Ursynowie jeszcze do czwartku, niezbędne narzędzia mamy. Pozdrówko zachęcające ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 A ja już dzisiaj odbyłem pierwszą jazdę na nowym rowerku :P Tzn. jedynie około 0.2 km, ale to zawsze coś ( koledzy ze sklepu kazali mi się przejechać w celu wyczucia roweru i sprawdzenia, jak się jeżdzi ). No i ..... jestem zachwycony ! ! ! ! No a pozatym jak można nie być zachwyconym, kiedy się przez 6 bitych lat jeżdziło na rowerze ważącym 19 km z epoki kamienia łupanego. Na pewno nowy rowerek waży poniżej 14 kg, bo podnosząc rower mogłem go obkręcać na ręku bez problemu ( a może to ja mam takie mięśnie w ręku ). Sam się toczy dosłownie. Ale co najlepsze - podniosłem starą ramę, amorek, i inne pierdoły, i nie mogłem ich donieść w jednym roku przez jakieś 300 m do domu babci ! Koledzy ze sklepu także nie wierzyli, bo nigdy nie spotkali się z tak ciężkimi częściami. Ich waga mnie dosłownie przeraziła ..... Zważę ten "komplecik" niedługo. Będzie szok 615 zł jutro do kieszeni sklepu i nowy rowerek będzie stał w pokoju. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dzisiaj w końcu odebrałem koła z serwisu, kupiłem pompeczkę, wróciłem i założyłem kółka, przesmarowałem napęd. Wilku - zaraz Ci się jakaś śrubka popsuje, mogę się założyć o jednego zimnego leszka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 dziś przed 11 stwierdziłem ze nie będę miał czasu na wyjazd wieczorem wiec idę na rower. Wyjechałem tuż po 11, wróciłem o 17. Zrobiłem 115km w czasie 5:17h, wypiłem 3 bidony 0.6l, zjadłem 2 batoniki, a jak wróciłem do domu to zdychałem, ale z gorąca.;] przez większość trasy starałem sie czaić w lesie i ogólnie w cieniu co mi sie udało. ;] Ogólnie jazda w takich godzianch nie jest zła, tylko trzeba myśleć gdzie i jak sie jedzie oraz odpowiednio rozlożyć siły bo temperatura jest dość wysoka.;] średnia mi wyszła niecałe 22km/h. Według mnie i tak jest dobrze, bo mam stłuczoną prawa rękę i muszę uważać oraz nie mogę sprintować za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 NIE NIE NIE NIEEEEEE znowu przerzutka Wróciłem z pancerzykami, zabieram się do pracy i... bite 90 minut. Nie mogłem tego ustawic na 9 rzędów a jak już ustawiłem to jedyne co udało mi się osiągnąć to szybkie zmiany ale nierówną pracę na najmniejszej koronce, tak że nie można nawet korby cofnąć. Kilka obrotów baryłką w tą lub tamtą stronę i już gdzieś na środku kasety przeskakuje sobie o 2 koronki. Pewnie hak albo wózek, ale jeżeli nawet to w takim stopniu że nie bardzo rzuca się to w oczy. Super. Mam nadzieję że 2 raz łańcucha nie urwę, a jak wrócę do domu to się coś wymyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 O kurde moja dupcia kochana dziś wybrałem się z kolegą na Góre św. Anny każdy kto tam był chyba wie jakie fajne "góreczki" Łącznie zrobiliśmy 170km w czase 6.10 średnia 27km/h ale się fajnie opaliłem nogi troche za kolana czarne dosłownie, a reszta biała, ludzie się gapili na basenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Wilku - zaraz Ci się jakaś śrubka popsuje, mogę się założyć o jednego zimnego leszka ;] gdbys byl tak mily, to cmoknij mnie prosze w 4 litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 615 zł jutro do kieszeni sklepu i nowy rowerek będzie stał w pokoju. Musisz koniecznie pstryknac fotki gotowego bike`a. Teraz nie pozostaje nic innego jak jezdzic i odrabiac stracone kilometry. Gratki nowego sprzetu, oby sluzyl dlugo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Wreszcie gratki sprzętu Zakład z zielonym Piwem przyjmuję Bez obrazy wilku ale około 70 % jest na to że coś sknocisz a Lech to Lech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 zebyśta sie nie zdziwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Wilk to zawsze wszystko na poważnie przyjmuje :] trzeba podchodzić na luzie :] a, że już kilka śrubek poszło to inna sprawa Dzisiaj niecałe 34 km po zmianie gumek na MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.