jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 mój najnowszy nabytek zleciłem optykowi przygotowanie propozycji okularów polaryzacyjnych nawet nad samym morzem nie ma czym oddychac ale o tej porze roku tak właśnie ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja dzisiaj wykrecilem 37,34km przez caly dzien. Z tego na koniec dnia zrobilem 16,51km w czasie 33:33min ze srednia 29,5km/h. Jutro po sniadaniu biore sie za smarowanie lancucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 mój najnowszy nabytek Ooooo Juraskoooooo, zawsze marzyłam o takim kolczyku w pempku i to za 55 złotych plus gratis spodenki rowerowe [już się nie pytam czy są damskie - biorę] a żeby nie było OT.... mało kto wie, ruszył mój tuning bika na dzień dobry ramka Poison Zyankali white v. probably for woman. W drodze do mnie jest prawidłowy do niej hak, potrzebuję jeszcze zacisk sztycy i ruszam na pierwsze testy już nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Heh, dziś wieczorkiem pojechałem z kolegą na szose i wyszło 50.57 km w czase 1.57 h Kurde już 4 razy przebiłem dętkę przy pompowaniu, szlag by to trafił. Jutro jedziemy trase ~ 200km zobaczymy co z tego wyjdzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Kolczyk w pępku.... To są chyba damskie spodenki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 właśnie wróciłem z małego wypadu. Zrobiłem 45 km z średnia 23 km/h.;] dłoń bardzo boli ( stłuczona prawa ) i trochę sie kijowo teraz podjeżdża ale jakoś daje rade. Jutro wypad 60km + ;] pozdrower.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja dzis zrobilem "MAŁE" zakupy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213045607 http://allegro.pl/show_item.php?item=214204908 i na koniec cos takiego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=209899941 [tylko nie z tej aukcji] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Wczoraj: jade sobie płaską drogą, chwytam bidon a tu buch, leży na asfalcie Na szczęście jezdnia lekko pochyła była i bidon stoczył się na pobocze gdzie mogłem spokojnie dziada zabrać. Dobrze że nic nie jechało. Dziś: jade sobie na lighcie, przyzwyczajam organizm do upałów a tu osa wpadła mi w otwór na kasku Oczywiście *$*@*%%# ugryzła mnie, zaczęła się miotać więc zjechałem na pobocze, zdjąłem kask i pomacałem włosy i *&&*@$%#@% odleciała. Ciekawe, jakiś miesiąc temu, jakiś km od tego miejsca inna osa ugryzła mnie w prawą nogę poniżej kolana. Macie jakiś patent na to dziadostwo? Jurasek: kiedy opublikujesz zdjęcie Limuzynki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 dwóch fotografów juz było ale neta teraz nie maja i nie maja jak wysłać kurcze co ja teraz zrobie z tymi gaciami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 kurcze co ja teraz zrobie z tymi gaciami ? mi odsprzedasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 A my zbroimy rower Rycerza przed wyjazdem w górki . Na pierwszy ogień poszedł łańcuch, potem przerzutki wraz z linkami i pancerzami (wymiana na nowe, zakupione bardzo okazyjnie na Allegro), a właśnie przed chwilą zainstalowaliśmy nowe gripy oraz rogi . Nabyliśmy też lampkę przednią, bo stara dostała już monstrualnych luzów i non stop wysuwała się z saneczek. Sam Rycerz zyskał nowe okulary (stare zaczęły się rozpadać) oraz spodenki kolarskie - też z Coolmaxem . Wszystko w cenach wielce satysfakcjonujących nasz portfel, z czego jesteśmy zadowoleni w tym samym stopniu, co z dokonanych zakupów . Żeby Wróbelkowi nie było przykro, też dostał nowy lańcuch... i na razie mu wystarczy . Trzeba będzie jeszcze o lampce pomyśleć, bo i moja się trochę sypie... A ja oczekuję na zamówiony bukłak - też muszę mieć jakąś radość z tego zakupowego szaleństwa Pozdrówko sprawunkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 nooo. wreszcie jakiś większy, niepierdołowaty zakup wilka oby służył. btw - dzisiaj przyszedł sobie Zinn. świetna książka kto mi da na rebe? żarcik. jak nie zarobie to nie bede miał :/ świat jest okrutny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 nooo. wreszcie jakiś większy, niepierdołowaty zakup wilka oby służył. a co wczesniej pierdołowate kupilem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 same jakieś pierdoły kupowałeś i marudziłeś że chcesz amortyzator czy tam coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 hehe, no marzylo sie o Sidzie, i ten czas w koncu nastał naczytalem sie duzo o nim, pojezdzilem, zobaczylem na zywo i poezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 mi odsprzedasz to jednak dobrze że XL wziąłem to wejdziesz w nie Aga jak przyjdzie ten koralik to ci wyślę pozdrówko podłamane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 za duze stefan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 a no moze :banana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 nie może, ale na pewno bedą dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ale ja ci mowie, ze za duze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 i tak ci nie oddam bede w nich jeździł bo ja lubie babskie fatałaszki Koralik chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja chce Wilku ma taką samą pompkę jak ja A tak btw nie chciałeś reby bo też miałem wybór reba albo sid Team i jednak poszła reba teraz tak Agenciara wkurzyłaś mnie bo to ja chciałem sobie kupić poisona zynkali białego a teraz będę musiał kombinować co kupić A i Jurasku fajne spodenki takie hmm kobiece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igl4k Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Rozebrałem rower na części i umyłem A jutro składanie i wyjazd do Wojnowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ee przeserwisowałem tylną piastę w góralu[smar byl juz "troszke" brudny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.