KuLa2030 Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 A ja własnie zakończyłem czyszczenie bika Przetestowałem sobie brunox-a , zobaczymy czy jutro jeszcze jakis syf wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 dzisiaj masa (45 km, osób ok... 70...), całkiem spoko atmosfera, po jeździe małe afterparty i pojezdzilem troche na rowerach kumpli i doceniłem mój - jest super wygodny, lekki, wypaśny i co tam jeszcze. <3 kross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ale widziałem coś ponad stan dziwnego : Horizon'a za 1149 zł. Co w nim takiego dziwnego - otóż rama. Tylny damper idealnie przejęty z Kross'a SFX 500. Chodzi o umocowanie damper - był umocowany w górnej rurze odchodzącej od główki do rury podsiodłowej. Ramka miała z boku wygląd zwykłego sztywniaka. A gdzie dampre ? Damper był umocowany .... jakby to powiedzieć ..... pokaże na obrazku : Dziwne to było i jak dla mnie bardzo niebzpieczne. Włożysz palucha między sprężyne dampera i po paluchu ...... I wcale "fajnie i cool" to nie wyglądało. Pewnie pomysł zerżnięty równo z rowerów Focusa http://www.focus-bikes.de/englisch_neu/bik...egorie=marathon , pomysł na umiejscowienie w sumie świetny, tylko niech ktoś jeszcze powie jak w praktyce się to sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Możliwe ze ja sie wybieram do masłowa.. mam 8 km spod domu xD więc prawdopodobnie się pojawie.. dziś 55 km poł na pół asfalt /teren.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Katsumoto - całkiem możliwe. Ale w tych rowerach wyglądało to tandetnie. No i oczywiście czasem się zdarza, że takie damperki lubią pochlapać olejem. A co jakby ktoś jechał na rowerze w jakiś jeśniejszych spodniach ? No i jak mówię - raz palucha wsadzić między sprężyny i paluch zgnieciony. Jak dla mnie - ani pomysł nieefektywny a także troszkę niebezpieczny i ..... niepraktyczny. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 A ja właśnie próbuję się dowiedzieć czy w przyszłym tygodniu mam dyżur domowy w pracy. A jeżeli nie mam to w poniedziałek wrzucam rower do pociągu i jadę na kilka dni do Złotego Stoku. Główny cel to dojechać do kamieniołomu Rampa i skoczyć sobie do wody ze skały http://www.rychleby.cz/Zajimavosti/Lomy/Rampa_05.jpg http://www.rychleby.cz/Zajimavosti/Lomy/Rampa_panorama.jpg http://www.panoramio.com/photos/original/2955038.jpg http://www.panoramio.com/photos/original/2954986.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Możliwe ze ja sie wybieram do masłowa.. mam 8 km spod domu xD więc prawdopodobnie się pojawie.. dziś 55 km poł na pół asfalt /teren.. Phi, to ja mam z 55 km w jedną ale czego się nie robi dla kibicowania jak masz naklejkę XC-ZONE to się jakoś znajdziemy. Z rowerowych to zaraz będę zbierał z tarasu wyprane pampersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Niestety nie mam naklejki... Paviarotti a Ty którędy bedziesz jechać?? Bo jakoś mi się nie widzi jazda na rowerze "7". Często jeżdżę do wujka na Kulczyznę koło Jędrzejowa (pewnie znasz tamte tereny) i wiem że ruch jest niemiłosierny. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alek1990 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Dziś sprzątając garaż natknąłem sie na skrzynkę pełną śrub, od razu pomyślałem o wilku czy by mu takich nie sprezentować, bo za niedługo jego urodziny i na pewno by sie chłopak ucieszył Oto rezultaty poszukiwań : Teraz śrub będzie mieć pod dostatkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Dziś wypad do dziewczyny i z nią na momencik na rowerek i posiedzieć, pogadać w leśnym zaciszu... Później jedziemy na motocyklu na Rybnicki tor 4x, ponieważ tam są jakies zawody rowerowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wróciłem z imprezy na rowerze... Niby tylko 1,5 km do domu ale wydawało się dalej niż do Berlina przez Moskwę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Kolejny dzień pogromu szos Dzisiaj powolutku, średnia coś 20,5 wyszła ale i tak zrobiłem te 63km. Trzeba odpocząć ale jutro szykuje się dłuższa traska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Wyczyściłem caluśki rower a potem przejechałem się do LO z oryginałami świadectwa, egzaminu itp (bagatelka 6 km od domu w innym mieście). Ciekawostka: Wystarczy mieć ładnie wypucowany rower, kask, ciemne okulary i już biorą człowieka za profesjonalistę. Miałem polew jak z mało czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denek Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Dziś po ponad roku przerwy wróciłem na to forum, z większym zapałem do jazdy i pisania. Mam naprawdę spore zaległości Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ta dzieki mistrzu. napisz mi priva, to dam ci adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Heh śrubki fajne gratuluje prezentu:D Ja dziśpomagałm kumplowi rower składać linki pancerze ciełem Przy okazji zmieniłem sobie linke i pancerz przedni bo mi cośobdarło go na końcu i sie zaginał strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 hehe na pewno się przydadzą ja dzisiaj zrobiłem ok 50km po kampinosie... sezon wakacyjny w pełni i napotkałem tylko 5 rowerzystów(2 z nich mijałem z 5razy) duszno, mokro i napęd skrzypi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Niestety nie mam naklejki... Paviarotti a Ty którędy bedziesz jechać?? Bo jakoś mi się nie widzi jazda na rowerze "7".(...) Niestety będziemy jechać E-7. Gdzieś za Chęcinami odbijamy w prawo i omijamy Kielce i potem ogień prosto na Masłów. To może na płycie lotniska się spotkamy - wyjedziemy 10,15 z TJE to może na 12,15 będziemy na lotnisku. Jak coś to ja mam Kelly'sa z naklejką XC-ZONE na Bombowcu. Pozdro Dzisiaj byłem u starszego szosowca. Zmówiliśmy się na jutrzejszy wyjazd i pogawędziliśmy trochę o kolarstwie. Wracając zastał mnie deszcz. Na szczęście grzałem ostro i po chwili byłem w domciu. Zaraz idę przesmarować łańcuch bo jutrzejsze 130 km musi być przejechane w ciszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 a ja odebrałem rower z serwisu czekam na kasę i w przyszłym tygodniu będzie nowa odsłona roweru A Siwyex nie jakieś zawody rowerowe tylko SUPERLIGA a to jest różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Z rowerowych rzeczy to zakupiłem koszyk na bidon CATEYE ;] Stary koszyk niestety nie wytrzymał i przy z noszeniu rozleciał się... Jutro pobudka o 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 KuLa2030 Jaka waga?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 alek1990 te śrubki... turlam się po podłodze :lol: A ze spraw rowerowych to dziś tylko myślałem sobie, jak przyjemnie byłoby pojeździć. Kolejny deszczowy weekend :evil: Oby jutro było lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 KuLa2030 Jaka waga?? Nie mam wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirRob Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Rano wyczyściłem Cube'a i nasmarowałem łańcuch. Po 12-tej pojechałem zdobywać Kopę Biskupią, na czas. W sumie zrobiłem ponad 70 km. Pogoda na Południu Polski ładna. Jutro też jedziemy. Odejdźcie od kompów i wsiadajcie jutro na rowery! Kościół? W poniedziałek, albo środę... ------------------------------------------------------------------- Licznik 2006r - 2900 km Licznik 2007r - 1479 km - stan na 30.06. PozdRowery dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saucio Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Ja to mam bardzo rowerowe zajęcie Wożę wodę (25 litrów) na rowerze od babci jakieś 5km, bo w moim pięknym mieście takowej nie mam (Ruda Śląska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.