Przeor Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 No, bardzo ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirRob Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Fotka niezła. B. ładne usta masz. Również. W moim dyplomie jakiś facet się szczerzy, jakby chciał powiedzieć: - "No i co doktorku?" Kiedy masz obronę? Dzisiaj przejechałem tylko 40 "kilo", z czego 25 pod ostry wiatr w pysk - "wmordewind". Dobrze to ujęłaś. Pozdrowienia! Przeor! Ty też jesteś fotogeniczny. Skąd wziąłeś to zdjęcie? Sam robiłeś fotomontaż? Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Dzisiaj pośmigałem trochę z forumowiczem Bartez'em23. Dzięki za pożyczenie kluczy! Dzisiaj z rańca jadę do Chęcin na Mistrzostwa Polski w kolarstwie szosowym. Pierwsze dwa dni to jazdy indywidualne na czas. Będzie Majka i Ola!!! jak ktoś będzie to dajcie znać, jeszcze rano tu zerkne. XC ZONE na prawej golenii mojego Bombowca jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Paviarotti Ty na swoim Kelly'sie wystartujesz ? Niczym jak bartekgib zdobedziesz najwyzszy szczyt z predkoscia 57km/h na przelozeniu 2x7 ? Heh nie no joke. Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Paviarotti no problem, bilskij z tego co wiem on jedzie pooglądać nasze dziewczyny pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Tak tak jadę na dziewczynki i upolować fotkę i autograf Majki dobra mykam bo zaraz wyjeżdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A ja dzisiaj kupiłem sobie nowy plecak na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Przed chwila czyscilem korbe i zauwazylem to Te ramy Kelly'sa to naprawde prawdziwe polamance. Gutek to wykrakal . Szkoda ,ze ja sobie nie kupie teraz s-worksa tak jak on. Nie wiem czy wogole cos kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A mi doszedł słynny pulsometr Donnay, ustawiłem, zauważylem że przy kompie nie działa Ustawiłem wszystko, poszedłem na statoil po czekoladkę, działa, ale na rowerku nie przetestuję bo wczoraj butki miały kąpiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A ja gdzieś zapodziałem nadajnik do swojego Donnaya. Prawdopodobnie w pracy gdzieś zostawiłem i dzisiaj będę musiał wszystko dokładnie przeszukać. W ogóle to się zastanawiam czy może dzisiaj rowerem jechać, ale bardzo mocno wieje i nie jestem przekonany czy aby na pewno mi się chcę walczyć z takim wiatrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Wróciłem z Mistrzostw Polski w kolarstwie szosowym. Dzień pierwszy - jazda indywidualna na czas kobiet i orlików - po prostu poezja. Cały czas spędziłem przy siedzibie Halls'ów Majka i Ola cały czas kręciły sobie na trenażerze, wszędzie wokoło karbonowe koła, pełno kolarzy. Mam autograf i zdjęcia z Majką i Olą postaram się później coś wrzucić. Majka wykręciła piękny czas! Ola troszkę ponad 5 minut wolniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 eee Paweł pozazdrościć , teraz pełen lans ... ps. zmień sobie rekord prędkości. a z rowerowych to przeglądałem allegro pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stuq Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Z rzeczy rowerowych zrobiłem chyba najważniejszą - kupiłem rower poza tym, zmontowałem bratu rower z 2 starych górali ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 W ogóle to się zastanawiam czy może dzisiaj rowerem jechać, ale bardzo mocno wieje i nie jestem przekonany czy aby na pewno mi się chcę walczyć z takim wiatrem. jestem teraz w pracy, wieje i leje, ale w kierunku domu , oby nie przestało do 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Obiecane fotki z dzisiejszych Mistrzostw http://picasaweb.google.com/paviarotti/Mis...arstwieSzosowym Miłego oglądania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 no bardzo ciekawe fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 yh. dziś dzień dobroci dla roweru był xD z rana wyczysciłem łancuch i nasmarowałem go, jeszcze linki i pancerze przesmarowałem, zajałem sie rama która umyłem i wszystko wyregulowałem. Popołudniu wyjechałem troche pokrecić po mieście, nawet sie nie ubrałem w strój i spd nie zakładałem tylko rekawiczki i kask. I zaraz potem skonczył sie dzień dobroci dla bika, bo kurde świeżo założony łańcuch, nasmarowany i przetarty sie zrywa.;/ po raz kolejny, myślałem ze .. no.;] teraz juz w koszu leży HG 53 xD wyszło 5km krecenia sie kółek, jechałem na nim 1.5km.;D reszta to było prowadzenie.;D teraz stoi w serwisie bo miałem tam bliżej i kumple powiedzieli ze moge go tam do jutra zostawić naszczescie bo juz nie mogłem na niego patrzeć xD przy okazji kupiłem detke, łyzki, batonika i żele na BM w Krakowie.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ja tradycyjne juz zapewne... 30 km... pokreciliśmy sie z kolegami po mieście..., wyczyściłem rower... Paviarotti super fotki.. w masłowie jest finał chyba... więc sie tam pojawie.. może też autograf i fotkę uda mi się zdobyć.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Obiecane fotki z dzisiejszych Mistrzostw http://picasaweb.google.com/paviarotti/Mis...arstwieSzosowymMiłego oglądania! Mhmmm Maja Ja tez chce jej autograf hehe Z rowerowych to dzisiaj tylko wyczyscilem lancuch i przewiozlem sie do kumpla. Jutro pojade gdzies w teren. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ja dzisiaj zrobilem 12 km na peknietej ramie Trzeba sie na razie meczyc zanim cos sie kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Na pękniętej?? O_o Nie boisz się? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A co mam zrobic . To juz pewnie od jakiegos czasu to mam. Jezdze teraz delikatnie. Nie naciskam mocno na pedaly. Bede jezdzil az calkiem peknie albo bedzie nowa rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 se buty kupiłem - buty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 dzieki za komplementy nie wiem kiedy sie bronie. jutro jade zlozyc prace w dziekanacie i bede czekac az wyznacza termin... dzisiaj pękło ponad 30 km ale wmordewind straszny, zaczynam miec dosc. jak jade do pracy to mam wmordewind a jak wracam to sie zmienia wiatr i znowu mam wmordewind... wsciec sie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Biednemu wiatr w oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.