krisg Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Witam Wszystkich! Szukam czegoś praktycznego żeby podczas jazdy przechowywać telefon. Często jak jeżdżę to bez plecaka - bo niewygodnie. Natomiast w torbie podsiodłowej raz tylko umieściłem telefon - tak się obudowa poobijała, że była prawie do wymiany. Znalazłem bardzo ciekawe rozwiązanie : http://www.allegro.pl/item204072417_sakwa_...phone_pack.html Tylko pytanie czy jest sens wydawać na to 50zł. Może, ktoś używa prostszego (tańszego) sposobu. Niestety wybór tego typu akcesoriów jest mały. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam!
Freeze Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 A kieszenie?? Ja z nich korzystam i sprawdzają się świetnie
krisg Napisano 17 Czerwca 2007 Autor Napisano 17 Czerwca 2007 Akurat w spodenkach których używam do jazdy kieszeni nie ma... Więc jak by mi wystarczały to bym nie pytał....raczej
WojteK# Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Kieszonki w koszulce kolarskiej, smycz na telefon(nie wiem czy nie będzie za bardzo dyndał na wybojach )
baksik22 Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 To ze smyczą smoczy pomysł jak dostaniesz z telefonu w brodę będzie super
siwyex Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 A nie lepiej kupić futerał na telefon na ramię ? Są takie specjalne i nie drogie ...
Mefisto Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 smycz to nie głupi pomysł. A to, że dostaje się w brodę? Cóż, jak ktoś musi jeździć z komórą na wierzchu to nic dziwnego :lol: Pod niezbyt luźną koszulką nic nie będzie obijało (mój brat tak jeździ i jest ok). A moze futerał na telefon (filikonowy albo jakiegoś innego "miśia" i jendak do tej torebki podsiodłowej?). a tak btw. nie wiecie czy gdzieś w Polsce można dostać takie lub takie uchwyty?
krisg Napisano 18 Czerwca 2007 Autor Napisano 18 Czerwca 2007 a tak btw. nie wiecie czy gdzieś w Polsce można dostać takie lub takie uchwyty? No całkiem ciekawie wyglądają tylko podejrzewam że nie tłumią dobrze drgań. A co za tym idzie - telefon długo nie pociągnie....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.