celina888 Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Jaki wybrać uchwyt rowerowy do samochodu Focus II hatchback 5 drzwoiowy na tylną klapę, nie mam haka. Jaeśli macie jakoieś doświadczenia jaki model będzie dobry na 2 rowery przynajmniej, poradźcie. W modelu thule 9104 jest napisane, że pasuje do Focusa II Estate, ale co oznacza Estate nie mam pojęcia. Czy ten model thule będzie pasował do mojego autka? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Adik Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Heh, ale pytanie Estate oznacza Kombi. Mam w rodzinie Focusa2, 5 door Hatchback 2.0 Tdi, ale nad możliwością montażu rowerów się nie zastanawiałem. Może zadaj pytanie dystrybutorowi forda, albo najbliższemu serwisowi.. Tutaj wątpie, żeby ktoś tobie odpowiedział dokładnie na te pytanie... pozdrawiam.
jurasek Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Adik , żebys sie nie zdziwił celina 888 prosze zapoznac sie z zasadmi pisania nowych tematów ten temat naprawiam , nastepny pójdzie do kosza pozdrówko porządkowe
muzycom Napisano 17 Czerwca 2007 Napisano 17 Czerwca 2007 Problematyczna jest w wypadku tego samochodu owiewka. Sam takową posiadam w Astrze i z uwagi na sposób mocowania bagażnika może ona przeszkadzać. Najlepiej, najpewniej i najprościej podjechać do któregoś z dużych sprzedawców bagażników np: Interpack. (www.interpack.com.pl) Na miejscu doradzą i zmierzą. Na moje oko będzie problem, ale warto spróbować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.