Assasinator Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 zobaczcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 to już gdzieś tu chyba było... ale ten koleś no naprawdę inteligentny, żeby schody przeskakiwać i na płaskim lądować :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 W ogolę nie współczuję... Cieszę się nawet, że taką glebę zaliczył. Może to będzie nauczką dla niego i innych, żeby mierzyć siły na zamiary i zawsze odpowiednio się do tego przygotować (kask, ochraniacze itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Assasinator zapoznaj sie z zasadami tworzenia nowych tematów źle założone tematy sa usuwane zasady pisania pozdrówko porzadkowe btw kilka dni temu kask uratował mi twarz przed porysowaniem trzeba byc debilem by jeździć bez kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia015 Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Brak wyobraźni... W końcu to musiało się tak skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freeze Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 A ja myślałem że głupota ma jakieś granice. Jednak widzę że się myliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia015 Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Brak wyobraźni... W końcu to musiało się tak skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ale debil... Tak jak powiedzial Żbiku nie wspolczuje bo moze wreszcie sie naucza ze jesli juz robia jakies akrobacje na rowerze to tylko w kasku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Juz to bylo na forum, bo widzialem Aczkolwiek nadal sadze podobnie... Idiota -.-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dobry szpan...ktos policzyl jaki odcinek przejechal buzka po asfalcie? Mozna by zrobic ranking..kto nawiecej przejechal buzka po asfalcie xD Na pewno sa lepsi od niego..bo tutaj to tak z 10cm slizgu mial...malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia015 Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Sorki za 2 takie same posty, ale komputer mi sie zwiesił i myślałem, że nie wysłało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 witam albo powini zrobic zawody kto wiecej krwi zostawi na chodniku PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam. Miał szczęściem, że się nie zabił i nie połamał. Będzie miał nauczke aby jeżdzić w kasku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Nie polamal po takim czyms? Watpie... na pewno wstrzas mozgu i nei wiadomo czy czaszka nie w kawalkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Płatek Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 o kurde... ostra poniewierka... a pomyśleć, że prosi do takich schodówi dokładają 360, 180, whipy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam. Miał szczęściem, że się nie zabił i nie połamał. Będzie miał nauczke aby jeżdzić w kasku. Pozdrawiam. On już pewnie długo jeździł nie będzie. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Chcialem tylko dodac ze z tego co wiem to on skakal na BMXie, co za duzo nie wnosi,ale zeby nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.