Wilku89 Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Siema. Wiem, ze to nic warty temat, lecz jestem zdesperowany i prosze o rade. Przekladajac dzis manetki, podczas zmiany kierownicy, przez przypadek wgniotłem to wybrzuszenie plastikowe od tej dużej dźwigni manetki. Chcialem rozebrac manetke, by od srodka to odgniesc, wsadzam srubokret w srube, "siedzi" mocno, odkrecam i zonk. Przeskoczyl mi srubokret i spierdzielił gniazdo śruby. Nie dosc, ze nie moge tego odkrecic to nawet nie mam pojecia, gdzie dostane taka srube. Pytalem sie w rowerowych - nie maja. Napisalem do pawlaka i xtrabike i czekam na odpowiedz. Manetki to xt sl-m760 rapidfire plus 2007r. Moze zegarmistrz bedzie mial? Wiecie, gdzie taka dostane? Pozdro i potraktujcie temat ulgowo Tez jzu mam tego dosyc, ale nic nie poradze, jakies fatum czuwa nade mna i nie chce sie odczepic - co chwile cos przez przypadek psuje, dlatego prosze was bez zbednych komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 kończę zanim sie zacznie zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.