darex Napisano 16 Czerwca 2007 Napisano 16 Czerwca 2007 Witam, jako że czasami korzystam z tego forum i cos napisze od czasu do czasu, to się wypowiem dla dobra tego forum. Polecam zrezygnować z systemu wpisywania w [ ] ogólnego zagadnienia tematu bo jest... zbyt ogólny? Jeśli się czegoś szuka to się nie chce czytać beznadziejnych nagłówkach np. [amortyzator] które... nic nie mówią? Po to są działy aby w nich można było szukać konkretnych rzeczy (jest taka opcja w wyszukiwarce żeby szukać w konkretnym dziale) wiec po co to badziewie. Forum jest zupełnie nieczytelne, przez to wygląda na totalny burdel, żeby przeczytać 5 tematów jeden po drugim trzeba przebrnąć przez beznadziejny system nie wiadomo czego - przeczytać 5 nagłówków które skutecznie zasłaniają o co dokładnie chodzi. Nie spotkałem się na żadnym innym forum z takim badziewnym systemem o czym się ogólnie chce napisać. Biorąc np. MTBR.com, największe forum rowerowe na świecie. Nie ma żadnego problemu z wyszukiwaniem interesujących tematów a jednak nic takiego w [ ] w tematach nie trzeba pisać. Radze się nad tym zastanowić ponieważ, to już troche żenada. Mój post pewnie nic nie zmieni ale chciałbym, żeby osoby odpowiedzialne za ten wieśniacki system wiedziały ze popełniły błąd. I tak myśle, że prędzej to forum zginie niż ktoś usunie ten głupi system, obym się mylił. Aha i własnie sie zorientowałem, że zapomnialem dodać [ głupi nagłówek ] i nie mogę edytować tematu.
jurasek Napisano 16 Czerwca 2007 Napisano 16 Czerwca 2007 potrzebujemy kilkunastu godzin na zajęcie stanowiska pozdrawiam
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Czerwca 2007 Mod Team Napisano 16 Czerwca 2007 System pozostanie bez zmian ! A na przyszłość radzę ostudzić głowę przed wysłaniem postu.
Root Admin Mieciu Napisano 16 Czerwca 2007 Root Admin Napisano 16 Czerwca 2007 uzytkownik wyslany na urlop za "nadpobudliwosc"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.