andse Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mam problemy z odparzeniami piątego punktu podparcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Sudocrem - najlepszy podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmet Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 a jak sudocrem nie pomoże to polecam clotrimazolum. Sudocrem nie dał rady a ta maść w kilka dni wyleczyła mnie z odparzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 bardzo szybko ulgę przynosi także Bepanthen plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 jelsli chodzi o tyłek jako piąty punkt podparcia to ja często stosuje po prostu krem nivea. w moim przypadku dziala bardzo dobrze. przy niezbyt mocnych odparzeniach skuteczne juz po 24 godzinach przy mocniejszych obdarciach (raz takie mialem) dwie doby zazwyczaj wystarczaja by moc normalnie funkcjonowac. po najmocniejszym odparzeniu tylek mialem obdarty prawie do krwi. na drugi dzien mial byc maraton - nie wystartowalem w nim oczywiscie w tej sytuacji. nivea postawilo mnie na nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 co prawda nie mam tego problemu, ale... bardzo szybko ulgę przynosi także Bepanthen plus zdecydowanie bepanthen daje rade w czasie leczenia zwykla zasypka dla dzieci rowniez moze okazac sie uzyteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esc0bar Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Na odparzona lub poobcierana pupke najlepsza jest maka ziemniaczana i jeden wieczor wietrzenia tylka. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Apropo Clotrimazolu, to to jest maść na zapalenia grzybicze skóry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Na odparzona lub poobcierana pupke najlepsza jest maka ziemniaczana i jeden wieczor wietrzenia tylka. ;> dziala dokladnie jak zasypka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.