strider Napisano 14 Czerwca 2007 Napisano 14 Czerwca 2007 Jaki kawałek leci w tym momencie z waszych głośników? Ja zaczne: Green day - Castaway
karolyfer Napisano 14 Czerwca 2007 Napisano 14 Czerwca 2007 Zwykły nabijacz postów ten temat. Temat o muzyce już był, dosyć obszerny i można było podyskutować. Pisać co leci aktualnie można na Shoucie raczej
Shadow265 Napisano 14 Czerwca 2007 Napisano 14 Czerwca 2007 Zgadzam sie z Karolyferem. Nabijarka postow i nic wiecej, temat woda, ktory nic nie wnosi na forum
Cybuch Napisano 16 Czerwca 2007 Napisano 16 Czerwca 2007 ja też uważam ten temat za zbędny ale skoro już tu jestem :-) Dada Feat. Sandy Rivera & Trix - Lollipop (Club Mix)
peter Napisano 16 Czerwca 2007 Napisano 16 Czerwca 2007 A ja zacząłem słuchać sobie muzyki filmowej obecnie Piraci z Karaibów 3, o taki mały odskok od normalności bo muzyka ta jest w większości stworzona przez Hans Zimmer'a (dla nie wtajemniczonych zalatuje klasyka) ale czasem fajnie zarzucić coś tak dla odmiany
Mefisto Napisano 16 Czerwca 2007 Napisano 16 Czerwca 2007 zupełnie bez sensu. Już nawet na forach muzycznych w "playlistach" nie pisze się pojedynczych kawałków tylko płyty które akurat się słucha... Tak, można co 5 minut nowy post walić. Potem będą paradować po forum ludzie z 2tys. postów z których stricte rowerowych było może 10... Jestem za zamknięciem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.