scorpioaw Napisano 14 Czerwca 2007 Napisano 14 Czerwca 2007 Witam, czy siodło wytrzyma spokojnie rowerzyste o wadze 95 - 100 kg, do jazdy w terenie, np porządne XC?? Czy jest jakieś inne siodło godne uwagi ??
Pulse Napisano 14 Czerwca 2007 Napisano 14 Czerwca 2007 uzywalem tanszej wersji (nie Cr-Mo) przez 150km i co do wytrzylamosci to trudno cos wnioskowac po takim dystansie, ale pare razy troche dostalo w kosc i nie mialem do niego zastrzezen, wazylem wtedy ~90kg. Niestety nie moglem sie do niego przyzwyczaic (niewygodne) co nie znaczy ze dla Ciebie nie bedzie wygodne. To juz kwestia indywidualna. Ogolnie sprawia dosyc solidne wrazenie i mysle ze powinno sobie dac rade z taka masa
Bizon Napisano 14 Czerwca 2007 Napisano 14 Czerwca 2007 Też miałem to siodełko .Używałem go dość krótko z oczywistej przyczyny było dla mnie bardzo niewygodne Ważyłem 76 kg .Siodełko wytrzymywało to .Czy Tobie da rade -nie wiem
Paviarotti Napisano 16 Czerwca 2007 Napisano 16 Czerwca 2007 Ja jeżdżę na KBIXie na prętach ze stali cr-mo już prawie 3 sezon i trzyma się, pręty proste. Materiał już trochę się zużywa ale pręty dalej proste. Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.