Skocz do zawartości

wyscig w lublinie

balu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzien dobry..

Tu do Was mowi Balu.

Jezdze dla AR Lublin, czesc z Was pewnie mnie zna.

Organizowalem kilka wyscigow w Pulawach i Kazimierzu(oczywiscie nieoficjalnie)

Mam propozycje- wyscig na krosie w Lublinie. Chcialbym go zrobic pod koniec sierpnia.

W tym okresie jest malo wyscigow. Oczywiscie mozecie wybrac inny termin. Organizacja jest prawie zadna.

Wszyscy przyjezdzaja, ustalaja trase, jada i tyle. Medal lub dzbanek da sie kupic na ta okazje.

Czasem ktos sie czepia, ale wiecie na trening nie trzeba miec pozwolenia..

Napisano

na krosie?? chodzi Ci o xc czy że wszyscy maja przyjechać np na levelach:D czy jeszcze coś inszego ?nawiń coś więcej jakieś wymagania?jakaś składka?? :) Pozdrawiam i jeszcze prywatna sprawa mówisz że jeździsz dla AR ...co to znaczy ???mam zamiar tam iść na studia ...jakieś przywileje są z tego względu:) ??

Napisano
na krosie?? chodzi Ci o xc czy że wszyscy maja przyjechać np na levelach:D czy jeszcze coś inszego ?nawiń coś więcej jakieś wymagania?jakaś składka?? :) Pozdrawiam i jeszcze prywatna sprawa mówisz że jeździsz dla AR ...co to znaczy ???mam zamiar tam iść na studia ...jakieś przywileje są z tego względu:) ??

tak, mysle o xc. kasa nie potrzebna. tylko kask i rower.

co do AR, zapraszam.. mamy coraz wiecej sukcesow, jest stypendium, przywileje rowniez..

Napisano

AR to akademia rolnicza a ze ściga sie dla AR to znaczy ze ją reprezentuje chyba proste. Na AR maja AZS wiec z tego co mi wiadomo to est właśnie w tym teamie ale jeśli sie coś myśle to niech sam balu wyjaśni ;)

Napisano
a ja tam wiem czy na aerze mają AZS... I to jeszcze team crossowy? Pytam się.

Witam.

Tak mamy grupe na xc i maratony. Jezdzimy tu i tam za kase AR..

Jak ktos rozmysla nad studiami, to AR jest idealne do scigania sie i studiowania.

Co do wyscigu, to tak jak wczesniej wspomnialem, termin nie jest sprecyzowany.

Jeszcze sporo czasu.

Napisano

A trasa to mniej więcej jaka? Gdzie? Jaki dystans? (orientacyjnie rzecz jasna). Może bym się pojawił jak nigdzie nie wyjade. Z tym, że jeszcze nigdy w żadnych wyścigach nie uczestniczyłem więc nie wiem czy bym w połowie trasy nie wysiadł :P

Napisano

Szkoda, że niemam kasku :) i sprawnych hamulców :)

I Sory, że się tak wcinam w temat ale mam pytanko :) czy po za AR sa jakieś kluby MTB w Lublinie? Wiem, że na Starcie jest jeden ale oni to raczej wielbią szose... podpowiem, że mam 19 lat jak by to miało mieć jakiś wpływ :)

Napisano

ciąg dalszy OT Dark_Reaver z tego co ja wiem to nie ma na lubelszczyźnie klubu mtb,ze dwa lata temu się pytałem i nic, ale jest chyba z 5 szosowych jak ktoś chcę numery czy cuś na priv koniec OT:)

ja też nie mam, ale zawsze to jest dobry pretekst żeby wreszcie kupić

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...