Xsystoff Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Wylajtowales to makro Z tej foty grudniowej jak miales jeszcze tarcze to calosc wazyla chyba pod 15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Hehe jak nie wiecej teraz sztyca i makro bye bye Będzie zupełnie inny bike BTW. MIałes racje mam skrzywiony hak.. jutro rano jade na prostowanie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Dopiero co kupowałeś niedawno skn'a i już nowe siodło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Gdzies uderzyles ? Bo tak sam z siebie to sie nie skrzywia Modl sie, zeby nie pekl przy prostowaniu, bo wyskoczysz z siedmiu dyszek za sam hak SKN jest za bardzo wyluzowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Sam nie wiem gdzie i kiedy.... z siodłem jeszcze nic pewnego ale raczej SLR czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jak mówiłem sztyca zmieniona na Smice ;] (na pierwszym zdjeciu nie patrzcie na siodło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 kula mam pytanie jakiego makro miałeś wcześniej bo moj kumpelas co ma makro ma jakiegos active i ma taki sam osbrzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Sam sobie na to pytanie odpowidziałeś ;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 20 Września 2007 Udostępnij Napisano 20 Września 2007 http://www.allegro.pl/item246268308_rock_s...y_hit_cena.html Tutaj real wagę amora podają 150g większą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Krzysiek ważył wiec ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Wazylem, wyszlo 2002g. Po docieciu sterowki 1950g jest real. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 A Kula ma 1900g, czyli doliczamy do rozpiski 50g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ale niestety Kula jeszcze tego nie wie, bo podobno ma małą przerwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 25 Września 2007 Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Spoko, przeglada forum ale odpisze dopiero za 3 dni Kula zbieraj na kola, to kupimy razem w marcu jakies wypasy i bedziemy szpanowac 10 kg Meridami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Kula wszystko czytał.... Krzysiek zgadza się bedziemy szpanowac 10 kg Meridami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Hehe, dla mnie to tak jak byście szpanowali wypasionymi maluchami. Meridy sa fe i be. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Odezwal się.... Natomiast Wheeler 1900zx wygląda bajecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Dzięki za uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Sory za OT, ale muszę zapytać, Adamicki jak Ci się sprawuje kolareczka ?? Całkiem przypadkowo zauważyłem, że prawdopodobnie kupiłeś ją od moje kolegi z Kielc Czy tak ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Kupiłem od Rysia, który sprawił sobie Treka 1500, ale nie pamiętam skąd był. Kolarka jest super. W mieście trochę problematyczna jest zmiana biegów, ale staram się wtedy singlować, na szosie zresztą też, bo mam tylko 6sp, ale zawsze da radę znaleźć odpowiednie przełożenie. Problemem są hamulce, które żeby efektywnie hamowały potrzebują wyczyszczonych okładzin i obręczy. P.S. Żeby nie robić OT: brzydka Merida, brzydka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 ja tylko ciekawy jestem ile meridka waży realne:D i ile sobie Kula zaniżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Na wadze wychodzi 11.5 z czyms ... a Po drugie co żeście sie tak przyczepili tej wagi...Wiadomo ze Merida to nie Posion.... ehhhh Po trzecie ja jeżdze i nie bawie się w ciągłe zmienianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 No wlasnie nie czaje tego. Kula ma lekkie oponki, detki, rurki, lekkie v-ki, klamki, lekki naped i tylko kola przyciezkie. Amor nie jest mistrzem wagi, ale to tez nie XCR czy RST co wazy >2 kg. Wiec ta waga calkiem realna. Jak podnosilem swoja M i Kuli M to roznica byla nieznaczna (maks 200 - 300g). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Nie płaczcie, wszyscy wiemy, że Kross i tak wymiata. Właśnie się zastanawiam ile RebelArt wziąłby za pomalowanie mojej ramki na Krossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Prawie jak Kross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi