Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja żadne z tych częsci nie kupowałem przez internet...

wszystko w sklepie. a ceny w sklepach wiadomo jakie są :w00t:

Zobaczymy moze jutro uda sie zakupić jeszcze sztyce ale nie wiem za bardzą jaką...

Napisano

no to ładna rozpiska:)

do wymiany dętki, zacisk sztycy , sztyca, chwyty no i z czasem pewnie koła:)

ogólnie rower nie przypomina tego od którego Kula zaczynałeś:blink: gratuluje sprzętu i życzę dalszych sukcesów;)

Napisano

O szit slepy jestem ;)

Mea culpa :D

Cieszy taka ewolucja, bo jak zaczynalismy jezdzic razem to miales makro na ramie Meridy. Tarcze, kilogramowe opony... ech to byly czasy :blink: Teraz robi sie leciutki pr0 sprzecik. I pomyslec, ze to ja namowilem Cie na Matts Speed... hehe fajnie tak patrzec jak cos sie zmienia. Na wspomnienia mi sie zebralo :D

Bedzie chrzest bojowy na maratonie w Barlinku :D

edit:

musimy sie umowic na wazenie starych klamotow.

Napisano

Oj oby wszystko było ok... też mi sie micha cieszy jak popatrze na bika jak wygladał kiedys i jak wyglada dziś ;]

w sumie to trudno uwierzyc...

Napisano

Kula tylko pogratulować niezły sprzęcik :) sporo w niego włożyłeś już chyba. Ale jeżeli kupowałeś w jednym sklepie to pewnie jakiś upust cenowy miałeś hehe stały klient i te sprawy. Rower piękny

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dzis dokupiłem :

2 x dętki - Conti Light - 120g

i chwyty Srama pod gripy - z 30g

wszystko jeszcze będe podliczał...(moze wage uda sie skombinować )

Napisano

tak mam ten zestawik : kiera + mostek ;]

Btw.

Dzis kupiłem zacisk podsiodłowy Kross-a ( 19g) zważone

A także nowe pedały ale tu raczej nic sie nie zmienia bo 520 jak były tak teraz są tle ze nowe ;]

Napisano

Pewnie pójdą do Żyda :D

Od razu mówie ze jeden z pedałów ma okropne luzy :D z drugim ok B)

I póki co są w Policach bo nie mialem jak ich zabrać ;P

Ale wiesz 19g :P