KRS Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam. Mam zamiar kupić buty SPD wybrałem dwa modele i proszę o radę. Będą to moje pierwsze espedeki. Pedała posiadam SH PD-M540. Diadora team Racer czy Specialized Sport MTB czy SHIMANO SH-M121 ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Jeśli są Ci rzeczywiście potrzebne buty z klamrą, i nie robi ci różnicy 100 zł więcej to weź Diadore, jeśli nie to ja bym brał Spece. Shimano nie dość że pospolite to sporo osób ma problem z drętwieniem palców w tych butach m.in. ja, już po 5 minutach mierzenia tych butów mnie paluchy bolały, a co dopiero przy jeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 O Specach jest caly temat, wystarczy poszukac Sam je uzytkuje, mam je drugi sezon i jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRS Napisano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dzięki za rady Spece kupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Miłego użytkowania pozostaje życzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Dolaczam sie do przedmowcy i jakby co to pisz w temacie o Specach, na pewno uzytkownicy cos doradza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 14 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ostrzeżenia nie dostaniesz tylko dlatego, że jesteś nowy. Choć ze te "pedała" by się należało. Pedały nie pedała! I następnym razem użyj wyszukiwarki bo o spd jest masa tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.