Kriss Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Czy jest we Wrocku sklep sprzedający buty Sidi? Jeśli tak to jak się nazywa i w którym miejscu się znajduje? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 W tych teoretycznie powinni mieć : http://velo.com.pl/php/sklepy.php?woj=doln&m=Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Też uważam że teoretycznie powinni, ale nie jestem poeny wyboru numerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Na pewno jest bo sporo osób takowe posiada Ale nie powiem Ci teraz gdzie, muszę zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 heavy_puchatek jak się dowiesz to napisz tutaj, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Co do rozmiarówki , to mi sprowadzili 4 modele, abym sobie obmierzył. Podobno Velo nie robi z tym problemu. Buty kupowałem w Bolesaławcu. Jak jest dobra obsługo to wszystko sie da załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.