Skocz do zawartości

[pancerze]

lanc91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

wlasnie mam zamiar kupic pancerze i niewiem ile mam zakupic metrow na caly rower (przerzutki i hamulce)

prosze was o pomoc

z gory dzieki zaodpowiedz :D

Napisano

3 metry powinny wystarczeć, 4 metry to juz na 100% wystarczą. Nie zapomnij też kupić końcówek do pancerzy {ok 50gr sztuka}

Napisano

2,5-3m, trzeba wziąć z zapasem jakby się np za krótko ucięło któryś kawałek. Więcej potrzeba w przypadku, kiedy linka nie jest odkryta i po całej długości idzie w pancerzu na górnej rurze (np Meridy).

Ja mam linki odkryte, miałem 5m pancerza, na cały rower + blokada amortyzatora zeszło mi ok 4m wraz z poprawkami drobnymi.

Napisano

Po pierwszej teoretycznej opini, druga praktyczna. Mi wystarczyło 2.6m na rower, także wątpie aby więcej niż 3m było koniecznie.. Zawsze można sobie wziąsć wziąć 4m kupić - będzie na zapas, jak coś się zbyt szybko pognie czy przetrze.

Napisano

ja wlosnie zamontowalem paczerze i 2.5 metra mi starczylo ale i tak jeszcze mi zostalo bo kupilem na zapas 3 metry tak jak pisaliscie ze lepiej niech zostanie niz ma zabraknac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...