SOAD Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam.Mam fajne 2 foto ładnych wypadków zobaczcie sami: wdalekie loty (roweru) w szczawnie na langu- sciana podejscie do telemarku??- chodziez lang dalszych losów tych zawodników nie znam... Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Troszkę się poobijali Jednak jakbym ja miał prywatnego fotografa też bym pewnie w swojej kolekcji miał podobne a i jeszcze lepsze, zdarzają się takie sytuacje i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 W Sczawnie na scianie to trudno się nie wywalić, zła geometria roweru {za długa górna rura, zbyt niski widelec} sztyca za wysoko i ma się wrazenia na długo. W takie zdjecie - "na sekundę przed wypadkiem" można się wczuc i wstawić siebie w miejsce "przyszłego poszkodowanego", adrenalina podczas kraksy jest bardzo intensywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOAD Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Mi sie juz udawało zjezdzac ze sciany na langach ale na zablokowanym amorku wczesniej na treningch jak miałem otwartego to strasznie mi dupe wynosiło na 1 korzeniach jak amor sie uginał i nie raz jadac na przednim kole zatrzymałem sie na drzewie które stoi na srodku zjazdu.Co do tej geometri ramy to mamy w klubie kolesia który jedził na rowerze LUKAS!! i zjechał ten zjazd na tym rowerze co prawda nie za 1 razem ale dał rade i to poczatkujacy,ja ten zjazd juz znam dobrze ale jak bym dostał takiego lukasa to bym sie bał jechac nim na trening gdzies w teren juz nie mowiac o scianie to jest własnie cała sciana adrenalina podczas kraksy jest bardzo intensywna nie tylko podczas kraksy, ile razy bym nie zjechał sciany to za kazdym razem adrenalina jest wielka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 adrenalina podczas kraksy jest bardzo intensywna. chyba po kraksie moje kraksy jak do tej pory trwały takie ułamki sekund że nie jestem w stanie nawet odtworzyć jak leciałem spod tira czas lotu na słup oswietleniowy trwa jak wypowiedzenie pierwszego m w słowie mama SOAD na zdjeciu ściana nie wygląda groźnie ale lukasem chyba bał bym sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zdjęcia zawsze wygładzają... filmy to samo, jak widzialm zjazd w kraku z maratonu na filmie to myslalem ze tam zjade, a jak tam pojechalem to dostalem niezlego stracha i nie zjechalem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOAD Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 SOAD na zdjeciu ściana nie wygląda groźnie racja nie wyglada tak groznie ale jak to na zdjeciach bywa... ten zjazd to jest jeden z trzech najniebezpieczniejszych zjazdów w europie znalazłem jeszcze 2 fotki sciany na stronie langa zobaczcie czy na tych zdjeciach nie wyglada tak groznie,zwróccie uwage te nachylenie.Sadłecka w tym roku na tym zjezdzie lezała. Foto1 Foto2 na 2 fotach sa zawodniczki z halsa troche przysłaniaja cały zjazd ale troche go tam widac. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia015 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Będzie trochę siniaków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Na ścianie jest stromiej niż na tym podjezdzie http://img249.imageshack.us/my.php?image=dsc04257ax1.jpg a tu ściana - http://img217.imageshack.us/my.php?image=dsc04353xr3.jpg zdjęcie zrobione pod kątem około 30 stopni do lini horyzontu. Wrzucajcie jeszcze jakieś foty przedwypadkowe - tylko nie tragiczne... {sytuacje na drodze - lepiej nie} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOAD Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 te 2 foto to juz nie sciana nawet tylko kawałek zjazdu po scianie mozna powiedziec ze dolna czesc ale tam to jest prawie płasko juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Na takiej ziemi z kamieniami dramat jest sznita założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.