tokis Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Wybieram się w najbliższy weekend na Kralova Holę w Niskich Tatrach na Słowacji. Mam jedno miejsce w aucie z Warszawy. Wyjazd w piątek po południu. Ewentualnie kto chętny do podłączenia się w niedzielę rano w Zakopanem - start 0k. 6.00 Zainteresowanych proszę o kontakt: tokis@chello.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokis Napisano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Ze względu na burzową pogodę Kralova Hola przełożona na 1 weekend lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 1 weekend lipca... mam rozumieć ostatni czerwca i pierwszy lipca czy 7/8 lipca ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokis Napisano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 1 weekend lipca... mam rozumieć ostatni czerwca i pierwszy lipca czy 7/8 lipca ?? Tak Tak Sorki, tzn 30.06-1.07. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 no to odpadam... maraton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokis Napisano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 no to odpadam... maraton Kralova Hola aktualna w weekend 7-8 lipca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Jakieś bliższe info dotyczące wycieczki? Noclegi, skąd zaczynasz jazde rowerkiem itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 jadę w gorce... już umówiony jestem... karol... skoczymy tam w sierpniu tylko pogoda musi być wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 jadę w gorce... już umówiony jestem... karol... skoczymy tam w sierpniu tylko pogoda musi być wypas oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.