DuzyMarek Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Osobiście oddałem 2 głosy (w domu i w pracy). A przed chwilą napisałem około 30 osób z listy GG i mniej więcej połowa zagłosowała . Ale Cow Army też nie próznują :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ode mnie też masz głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 No to masz drugi głos z mojej strony. Cow Army też się na jakims forum reklamuje. Widocznie tamte forum jest bardziej zdyscyplinowane bo zaczynają się oddalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Hehe, już tylko 10 głosów różnicy, jeszcze wczoraj było 30 kilka .od moich znajomych spokojnie ponad 20, bo co rusz ktoś odpisuje, że zagłosował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ale ocb gdzie te głosowanie ? edit: ok już widzę - głos oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukekot Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 głos oddany, roześlę do znajomych i rodziny:) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Zagłosowane PAru znajomych tez ma zagłosowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 walka trwa do 2 lipca , a prowadzimy tylko 5 głosami spreżajmy sie jakas krowia armia nie bedzie podskakiwac downhilom do boju forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Sie staramy W szkole chciałem z każdego kompa zagłosować ale się nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Fryta ty lepiej browar kup coby piwa nie zbrakło :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 głos oddany (509) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ja np. napisałem sobie taką formułkę cześć wejdź proszę tutaj: http://www.bigstarfestival.pl/main.php?id=6&sub=1 i zagłosuj na DOWNHILL, z góry dzięki I rozesłałem do sporej części znajomych z listy GG, w tej chwili już przynajmniej 2/3 z nich zagłosowało . Tak więc do roboty - formułkę już macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Zrobione BTW Jaką muze gracie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 rozeslalem po jakis 30 osobach z listy, zobaczymy ile zaglosuje.. poki co 14 pkt do tylu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A ja sobie zmieniłem sygnaturkę. Może nie wszyscy wiedzą o akcji Proszę szanowną administrację o pozwoleństwo na pisanie OT do 2 lipca w celach rozreklamowania akcji :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Normalnie - róbmy zlot przy okazji http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=196051247 - parę skrzynek postawię :idea: Dzieki wam bardzo - sądzę, że połowa głosów jest od Was !!! Ale Cow Army nie próżnuje http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendid=25502034 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Wiem że to nieuczciwe ale co tam, i tak głosowanie tego typu to szemrana sprawa sama w sobie Dla ludzi z dynamicznym ip: kasuję stosowne ciasteczko, disconnect, connect, odśwież, głosuj, "twój głos został dodany i przekazany do sprawdzenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho1984 Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Rowniez oddalem glos 589 i życze wygranej bo niedużo brakuje do 1 miejsca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jeśli dostane bezpłatne zaproszenie na koncert do tego beczkę piwa dwa kiło zwyczajnej to zagłosuje inaczej mi sie nie opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jeśli dostane bezpłatne zaproszenie na koncert do tego beczkę piwa dwa kiło zwyczajnej to zagłosuje inaczej mi sie nie opłaca jak zwykle jesteś bezinteresowny (beczka - nie stać nas, jeszcze nie zarabiamy na graniu...) Głosowanie kończy się 2 lipca Non-stop przesyłam podziękowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 15 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zagłosowałem. Mam 640-ty głos na liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 zaglosowalem... ale nie na was:P zartowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 już zagłosowałem, roześlę info do znajomych aby też głosowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Zagłosowałam i rozesłałam znajomym na GG Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kathon Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Zagłosowane, rozesłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.