fryta Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam! Proszę o pomoc zespołowi DOWNHILL w wygraniu głosowania na najlepszy zespół BIG STAR FESTIVAL. Wejdź http://www.bigstarfestival.pl/main.php?id=6&sub=1 i zagłosuj na DOWNHILL !!! Liczy się tylko jeden głos z jednego komputera. Proszę o rozsłanie tej prośby wśród swoich znajomych Dzięki bardzo, Fryta & doWnhiLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Zagłosowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 A co tam masz głos. BTW. Chyba lepiej zamknąć temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 i poszło (rzeczywiście dwa razy nie idzie ) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 BTW. Chyba lepiej zamknąć temat ? A to niby dlaczego? Przy okazji zapraszam na nasza stronkę oraz ludzi lubiących podobną muzę o słowa krytyki itp., a ludzi chcących nas usłyszeć na żywo o jakiś kontakt, gdzie moglibyśmy zagrać. Dzięki za głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zagłosowane! Muzyka, udostępniona na stronie przesłuchana i... może i wolę trochę łagodniejszą to mimo to fajne kawałki nagraliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 cow army prowadzi na razie, rozumiem że konkurencja i trzeba wygrać ..zagłosowane i rozesłane. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sawik891 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zagłosowane I odpowiedni opis na gadu tez jest Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Z mojej strony głos poleciał. Bardzo ciekawe brzmienie, trochę mi przypomina Quo Vadis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregor Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zaglosowane Podrzuce linka kumplom jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Kolejny glos, tym razem ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mico102 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 I następny... już 268 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQEERN Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zagłosowane i rozrsłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zaglosowane Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Tez sobie posta nabije, a co mi tam. Zaglosowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ok, zaglosowane Jeszcze tylko troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 hm. zagłosowałem.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja też. Ale nie wiem co to jest I tak mnie pewnie nie zainteresuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 jak będą chcieli sprawdzić skąd są głosy to i tak sprawdzą z jakiej strony było przekierowanie na stronę z tym głosowaniem :twisted: nie mniej jednak +1 od agenciary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 zagłosowałem... 333 głos -to jak by pół szatana... hmn... :twisted: :021: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Z mojej strony głos oddany na zespół : Downhill. Przy moim głosowaniu stan głosów : 349 . Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 zaglosowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja rowniez zaglosowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dzięki za dotychczasowe głosy , jeżeli ktoś chce nas posłuchać to wejdźcie na http://www.myspace.com/downhillpl i pochodźcie dodatkowo po naszych friendsach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 next, next, next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.