sasser Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam!!! Jakiś czas temu pisałem o zablokowaniej manetce. Ostatnio mnie naszło, żeby to naprawić . No i wykryłem, że odłamał się taki kawałek plastiku, dzięki któremu normalnie się przerzuca. Mam manetkę w rączce. Ile może kosztować wymiana tej części??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Zależy jaka manetka. Ceny whaja się od 30zł do ponad 1000, więc najpierw podaj dokładnie nazwę manetki, ilośc biegów, rodzaj(gripshift,rapidfire,wątpię że to dual control) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Sprawdź tutaj: http://ssl.allegro.pl/16441_manetki_i_klam...buy=0&pay=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.