michciu_h Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Chciałem się dowiedzieć, czy ta koszulka Accenta jest warta swojej stosunkowo wysokiej ceny (109 zł). Aktualnie używam Accenta Bellamorte, ale chcę zakupić drugą koszulkę na zmianę i nie wiem, czy wydawać trochę ponad stówkę czy może lepiej zaoszczędzić ok 40 zł i kupić coś za ok 70 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ja ją miałem i sprzedałem ,oprócz tego że to było uczulenie na poliester to sama koszulka "gryzła" mnie szwami .Nie polecam za taką cene to kosmos . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dziwne mnie ta koszulka nie gryzie żadnymi szwami, może zły rozmiar? Ja polecam mi się jeździ w niej bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Ostatnio trochę zmieniłem zdanie o koszulkach. Wydanie >100 zł na koszulkę wydaje mi się lekkim bezsensem. Co prawda ma kilka naprawdę drogich ubrań na rower (głównie spodenki) ale koszulka może być zdecydowanie tańsza. Jeśli chodzi o El Nino to za 2/3 tej sumy kupiłem 2 rewelacyjne, markowe koszulki (okazja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.