arbuz92 Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 witam w dniu dzisiejszym odebralem rower z serwisu i bylo powiedziane zeby wszystko zostało sprawdzone i podokrecane i ludzie z serwsisu nie dokrecili mi pedała noi zerwalem gwint ;/ czy takie cos da sie naprawic ?? PZDR arbuz92
omen Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 http://www.pro-bike.pl/index.php5?a=sklep&...pokaz&id=59 spróbuj z tym, raczej da rade.;]
jacekkoz Napisano 13 Czerwca 2007 Napisano 13 Czerwca 2007 zerwałeś gwint w pedałku czy korbie? Korbę możesz przegwintować z pedałem trochę gorzej. Zawsze możesz wymienić pedały.
arbuz92 Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Napisano 13 Czerwca 2007 witam tak zerwalem gwint w korbie, wiec jezeli im to oddam do serwisu to mi to bez problemu zrobią ?? PZDR arbuz92 witam tak raczej tego nie potrafia, powiedzial mi ze korbowod do wymiany ;/ i za korbe truvativ iso flow krzyknął mi 150 zł ;/ wiec myslalem ze chyba zemdleje wiec albo kupie te reduktorki co powiedzial kolega wyzej albo kupie nowa korbe a ta sprzedam na allegro ... dzieki za pomoc !! PZDR arbuz92
Mod Team Pixon Napisano 17 Czerwca 2007 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2007 Sprzedaż na allegro popsutą część powodzenia. Pamiętaj tylko, żeby zaznaczyć to pogrubionymi literami, że ona jest uszkodzona.
arbuz92 Napisano 17 Czerwca 2007 Autor Napisano 17 Czerwca 2007 witam ale czesto ktos sie trafia kto np potrzebuje najwiekrzy blat ;] wiec moze ktos ja na czesci by kupił PZDR arbuz92
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.