Xsystoff Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Smar ktorego uzywam powoli sie konczy i zaczynam szukac, gdzie mozna kupic ten srodek. Pan Googiel niestety wyswietla tylko srodki tej firmy do samochodow. Poszukiwany jest Nigrin Bike Line Ketten Ol (O z kreseczkami ). Srodek jest niesamowity, niszczy Finish Line na kazdym kroku, a srednia buteleczka wystarczyla na 4 tys km czestego smarowania. Kto kolwiek widzial, kto kolwiek wie ?
tobo Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 nigrinem handluje obi - market budowlany. nie wiem czy to akurat maja ale kupowalem spray silikonowy i smar staly tej firmy wlasnie w obi.
Xsystoff Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Napisano 12 Czerwca 2007 Dzieki za podpowiedz, zajrze tam jak bede mial troche czasu.
pwe Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 daj znać, jak by był w OBI i tak chwalisz to i ja bym wpadł po to coś
koncertownik Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 Ja kupiłem w Realu, dwie buteleczki... Daaawno temu, za górami, za lasami...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.