Gość Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 chodzi mi o taką rzecz. który suport ma najgrubszą ośkę w środku. nie będę ukrywał że nie znam się na tym. czyli który będzie najmocniejszy. Do tej pory miałem accenta który jak zjeżdżałem z krawężnika pękł mi na pół. ścianki ośki maja nie więcej niż milimetr. A wiem że są suporty grubsze. Mam nadzięję, że jasno napisałem o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Jeśli dobrze rozumiem co masz na myśli to np. truvativ giga pipe team sl (ten lżejszy na 2 łozyskach maszynowych) ma ścianki 1,5 mm, natomiast truvativ giga pipe dh (4 maszyny) ma ścianki aż 3,5mm, ale wagę swoją również ma... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 dobrze właśnie o to mi chodziło, czy taki dh model mogę spokojnie włożyc do ramy krosowej z gwintem angielskim rozmiar 68 113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Nie będzie problemu - suport pasuje do mufy 73mm i 68mm (z podkładką redukcyjną lub ew z napinaczem pod suport), długość osi 113 i wiem też, że są 118. Jedynie będziesz musiał zmienić śruby mocujące korbę, gdyż do modelu dh pasują m12, a zapewne od starego suportu masz m15. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.