Kocyk Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Muszę kupić se nowa opone i tylnią. Mam do wydania w sumie 320zł. Jakie oponki mi poradzicie do roweru mtb/enduro i zeby była na freeride/downhill. Waga mnie nie obchodzi. Zeby w sklepie mozna było kupić,allegro mnie nie obchodzi Jakaś trudno przebijalna,wzmacniana drutem. Nie chce Continentala i Kendy. Tu jest info o moich obreczach: http://www.e-rowery.sote.pl/go/_info/?id=428 Podawajcie nazwy i jak możecie linki z info o oponie. Jesli jesteś z Wrocławia to prosiłbym o napisanie w jakim sklepie idzie kupic te oponki i gdzie on jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 no jak cie nie obchodzi wlasciwie nic to szarpnij sie na opony intense'a. ucywilizowali je ostatnio zbijając trochę wagę. intensetires.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocyk Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 jak mnie nie obchodzi nic ? A z Allegro to chodzi o to zeby były też w sklepie zwykłym tylko. Conti i Kendy bo mam uraz do nich. A jak waga mi wisi to większy wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 mam syncrosa i dobrze ze tylko na przodzie. bo z tylu to bym go nie mial po kilkuset km. guma bardzo miękka do tego stopnia ze zbiera piasek. opona ma spore rozmiary przy 2.5 i dobrą trakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocyk Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Niestety moja obręcz moze obsłużyc opony tylko do 2.15 (widac ze nikt nie zobaczył co mi sie właduje na obręcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamixc Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Polecam: http://www.koral.bielsko.pl/pl/ogumienie_d...B3w/id_611.html i zaoszczedzisz troche na browar, w sensie na coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocyk Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 IDEALNE OPONY jak dla mnie. Wieeelkie dzieki !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek_sj Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Ja bym polecał Michelin'a AllMountain - ja mam 2.2 ale są też 2.0 i chyba 2.1. Suuuper opona, świetnie napędza, i trzyma sie na zakrętach jak na szynach pozdro p.s. to opona z duzym profilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocyk Napisano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Kupiłem te Tiogi, super opony, odpowiadaja mi bardzo, dzięki Kamixc. Temat można zamknać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.