Skocz do zawartości

[opony] mtb/enduro

Kocyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Muszę kupić se nowa opone i tylnią. Mam do wydania w sumie 320zł. Jakie oponki mi poradzicie do roweru mtb/enduro

i zeby była na freeride/downhill. Waga mnie nie obchodzi. Zeby w sklepie mozna było kupić,allegro mnie nie obchodzi

Jakaś trudno przebijalna,wzmacniana drutem. Nie chce Continentala i Kendy.

Tu jest info o moich obreczach:

http://www.e-rowery.sote.pl/go/_info/?id=428

Podawajcie nazwy i jak możecie linki z info o oponie. Jesli jesteś z Wrocławia to prosiłbym o napisanie

w jakim sklepie idzie kupic te oponki i gdzie on jest.

Napisano

no jak cie nie obchodzi wlasciwie nic :) to szarpnij sie na opony intense'a. ucywilizowali je ostatnio zbijając trochę wagę. intensetires.pl

Napisano

jak mnie nie obchodzi nic ? A z Allegro to chodzi o to zeby były też w sklepie zwykłym tylko. Conti i Kendy bo mam uraz do nich. A jak waga mi wisi to większy wybór.

Napisano

mam syncrosa i dobrze ze tylko na przodzie. bo z tylu to bym go nie mial po kilkuset km. guma bardzo miękka do tego stopnia ze zbiera piasek. opona ma spore rozmiary przy 2.5 i dobrą trakcję.

Napisano

Niestety moja obręcz moze obsłużyc opony tylko do 2.15 :) (widac ze nikt nie zobaczył co mi sie właduje na obręcze)

Napisano

Ja bym polecał Michelin'a AllMountain - ja mam 2.2 ale są też 2.0 i chyba 2.1. Suuuper opona, świetnie napędza, i trzyma sie na zakrętach jak na szynach

pozdro

p.s. to opona z duzym profilem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...