avalanche1616 Napisano 11 Czerwca 2007 Napisano 11 Czerwca 2007 jak w temacie jakie macie opinie o tej kp-204 ?
Carbon Napisano 11 Czerwca 2007 Napisano 11 Czerwca 2007 ja mam pompke beta z allegro za 10zl. i jest naprawdę dobra, na wentyl presta i auto
QWEY564 Napisano 11 Czerwca 2007 Napisano 11 Czerwca 2007 Ja mam Authora AAP One i jestem zadowolony... mam go już ponad półtora roku, zawsze przy ramie... na forum jest sporo osób które ją mają(nawet był już taki temat) i chyba są zadowolone... ja mogę napisać że pompka jest wygodna, nie szkodzą jej gleby, mocno trzyma się ramy(oprócz zaczepu jest jeszcze mocny rzep)... ma uniwersalną uszczelkę(obsługuje presta i rowerwy) polecam
avalanche1616 Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Napisano 11 Czerwca 2007 wlasnie czytalem ze wsyzcyc polecaja ta wlasnie pompeczke mialem przedtem kelly'sa kp-202 i sie zespul po 2 napompowaniach do okolo 2 atmosfer od czasu do czasu przpuszcza powietrze w obie strony jedyne co mnie sklania do kp-204 to to ze ma jak kp-202 schowek na zestaw wulkanizacyjny i nie musze wozic po kieszeniach itd. latek wiec czy ktos mial stycznosc z ta kp-204 ?
TocaS Napisano 11 Czerwca 2007 Napisano 11 Czerwca 2007 Moją pompką są stacje benzynowe na trasie, nawet jak mnie spotka gdzieś z 60 km za poznaniem laczek to wymienię dętkę i pójdą kawałek pieszo, a stacji to nawalone jest teraz co kawałek. W domu używam nożnej samochodówki, jednak sam ostatnio stwierdziłem, że też sobie kupie taką http://www.cyklotur.com/x_C_I__P_53032532-...01__PZTA_0.html pomkę, sąsiad ma, z którym jeżdżę na rowerze i jest z niej zadowolony.
manio49 Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Beto złamałem. Tylko i wyłącznie decathlon bo: ładnie pompuje [lepiej od beto] tania solidna dobry monaż. 2 lata gwarancji... i nie trza nic wiecej pisać ja mam już drugą. a czemu? nie. nie popsułem Poprostu miałem ją zaczepioną na amortyzatorze i zgubiłem po zaczepieniu o krzaki gdzieś w lesie... a paradoksem jest to że były do niej przyklejone droższe od niej łatki samoprzylepne park toola i Ty też możesz przykleić aa - decathlonem spokojnie można nabić na mniej wiecej 3 - 3.5 atm.
avalanche1616 Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Napisano 12 Czerwca 2007 oooo ciekawy pomysl musze przyznac z tym przyklejaniem latek dziekuje czyli decyzja miedzy author aap one lub decathlon dziekuje ale sklaniam sie chyba do author'a 6 zl duzej roznicy nie robi, a duzym poparciem sie cieszy bardziej author
TocaS Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Beto złamałem. toż Ty nerwowy jesteś Wiesz ja kiedyś złamałem klucz topeksa jak odkręcałem pedały
Helevorn Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 Bierz pompke Decathlona - polecam jak jej wszyscy uzytkownicy
manio49 Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 nie nerwowy pompując koło spadło mi na pompkę, i złamał się dekielek od uszczelki. nic sie nie da zrobić... znaczy wywaliłem ją już. jak dla mnie mimo tej składanej rączki [właśnie przez nią?] niewygodna strasznie.
QWEY564 Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 jak już pisałem polecam authora... dzisiaj podczas pompowania rozciąłem sobie palec... po chamsku i z przyklaskiem "urwał się" tłok z rączką(teraz już z powrotem skręciłem i jest OK ale jak się sytuacja powtórzy to ją wywalam i kupuję nową -pewnie też aap one) tak więc jak się chce szybko napompować koło trzeba się liczyć z tym że plastikowe gwinty w pompce mogą nie wytrzymać i "puścić" żeby nie być gołosłownym:
Gal Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 Polecam pompeczke Decathlona (model za ok. 10zl).
Niedzwiedz1 Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 Używam authora one, co prawda udaje mi się wytworzyć małe ciśnienie (ok 20psi i potem jazda do kompresora), ale niska cena i małe wymiary powodują, że to dobra pompka do wożenia przy ramie i pompowania po złapanym kapciu. Ostatnio trochę uszczelka puszcza powietrze przy pompowaniu, ale nie jest to wielki problem.
Kviki Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 Tez mam Decathlona i sobie chwale bardzo A kupowaliście może w Decathlonie pompkę do amortyzatorów za 60 parę złotych?? Taki mały OT
biker80JG Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 Mam pytanko chcem kupic mała pompke na naboje. Wybór padł na SKS tylko mam problem bo sa dwie w podobnej cenie. Chodiz mi o Airgun i Airchamp. Czym poza obudowa sie one róznia, która lepsza? Prosze o opinie. I jeszcze jedno: czy jak nabój jest cały czas wsadzony w zawór to powietrze nie ubywa po jakim czasie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.