SEJMIR Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Mam pytanie czy jak suport jest na śrube M12 a korba jest na M15 to beda pasowały?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 zechcesz rozwinac swa mysl? czytajac to co napisales mozna odpowiedziec pytaniem...czy majac stope o dlugosci 28cm wcisniesz sie w buty o trzy rozmiary mniejsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEJMIR Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 ok juz pisze bo zakupiłem suport TRUVATIV GIGAPIPE TEAM DH i tam napisane jest ze gwint osi jest na śrube M12 a ja chce kupic sobie korbe na której pisze ze tam sa śruby M15 i w zwiazku z ty mam pytanie czy to bedzie pasowalo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 jesli tylko wielowpust korby bedzie pokrywal sie i ciasno pasowal z tym w suporcie to zawsze mozesz uzyc sruby o mniejszej srednicy, aby dokrecic korbe. wiekszosc korb ma standaryzowana srednice miejsca gdzie wprowadzamy sciagacz do korby i co za tym idzie lby srub tez sa podobne wiec powinno ci sie udac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEJMIR Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 ok dzieki w środe pojade do rowerowego sklepu i zobacze a tutaj sie pytam zeby nie jechac niepotrzebnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEJMIR Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dobra juz uzyskałem odp. na moje pytanie wystarczy kupic śrube taką jak do suportu i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.