kadlubek Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Właśnie stoje przed wymianą korby w moim Magicu. zdecydowałem sie na fc-m 540 z tej oto aukcji allegro : http://allegro.pl/item201432163_korby_deor...ink_149pln.html lecz nie jestem pewien jaki suport wybrać do tej korby. sprzedawca na allegro proponuje zgodnie z zaleceniami producenta zakup od razu suportu BB-ES 30 wraz z korbą , w rozmiarze 68-133 . i Mam pytanie 1. Jaka jest długość mufy w Kellysie Magicu? - sam mierzyłem lecz nie wiem odkąd dokąd dokladnie mierzyć. 2. Czy ten suport o wymiarach 68-133 podany na aukcji allegro jest odpowiedni do zamontowania w mojej ramie ( wydaje mi sie ze suport jest kompatybilny z korbą bo taki sam zaleca producent)? 3. Czy ewentualnie po zamontowaniu zachowam dobrą linię łancucha? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 10 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 1. 113 a nie 133 mm. 2. Gdybyś użył wyszukiwarki to znalazłbyś wszystkie potrzebne informacje. Korba bardzo popularna, temat poruszany wielokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.