livestrong Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Szanowni Forumowicze! natrafilem na cos takiego i zaswiecily mi sie oczy... Mam tylko dylemat do ilu mniej wiecej moznaby licytowac zeby nie przeplacic za mocno.. http://cgi.ebay.de/Trek-Carbon-US-Postal-F...1QQcmdZViewItem Pozwolilem sobie stworzyc nowy temat na forum szosowym a nie w ciekawych aukcjach, poniewaz widzialem tutaj rowniez podobne pytania przy zakupie sprzetu jak rowniez licze na wiekszy odzew szosowcow obeznanych w temacie w porownaniu z forum ogolnym. Jesli temat powinien jednak znalezc w "ciekawych aukcjach" prosze modow o przesuniecie go i przepraszam za klopot. Wiec po krotce. Ile ten rower moze byc warty bo oczy mi sie swieca i nie wiem do ilu mozna sensownie pojsc w licytacji. Jest malo czasu wiec prosze wszystkch o jak najszybsze odpowiedzi. Dziekuje z gory za wszelkie informacje i pozdrawiam Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 to jakiś stary rupieć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 już jest ponad 500E i wg mnie za tak wiekowy sprzęt to jest wysoka cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livestrong Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ok, dzieki za spojrzenie na ta aukcje i opinie, pomogliscie mi podjac decyzje. poniewaz aukcja sie zakonczyla temat sie byl przeterminowal prosze o zamkniecie pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 967E !! :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.