Bartez23 Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Witam ! Jak w temacie, czy ktoś miał styczność z tymi okładzinami ? Jak z ich żywotnością, siłą hamowania, czyli ogólnie proszę o opinie, bo są bardzo tanie pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Kurcze nikt nie miał z nimi styczności ? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 moj kolega kupil je do shimano mechanicznych. stwierdził ze szybko się zuzywają i smierdzą przy duzym obciązeniu hamowaniem - raczej nie był z nich zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorieL Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Masz moze fotke opakowania? Ja niedawno zmienialem klocki na jakis "tani badziew" (hamulce tarcze lx) i jestem bardzo zadowolony. Za komplet na kolo zaplacilem 25 zeta. W opakowaniu byly tylko okladziny bez zawleczki i sprezyny. Klocki koloru czarnego. Niestety nie pamietam nazwy producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Dzięki za odpowiedź tobo, czyli kolega ich raczej nie poleca ... szkoda bo taniutkie pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Klocki shimano też śmierdzą. BBB też śmierdzą. Jak obciążysz hamulec to każde zaśmierdzą, czym tu się przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Klocki shimano też śmierdzą. BBB też śmierdzą. Jak obciążysz hamulec to każde zaśmierdzą, czym tu się przejmować moje nie smierdza za to problemem jest zuzycie a o tym to juz mowil szczegolnie. inna mozliwosc to kupic jedne i przetestowac. jesli są tanie to moze warto zrobic sprawdzian - jesli go nie przejda wracasz do innych produktow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.